lv
xHeEbuYVAm85QBuEcEQvoM9DWCus55cUv4aazWkq
2425515

VEF Rīga pārtraukusi līgumus ar diviem spēlētājiem

VEF Rīga pārtraukusi līgumus ar diviem spēlētājiem

"VEF Rīga" basketbola klubs pēc abpusējas vienošanās ir pārtraucis līgumus ar saspēles vadītāju Mārci Vītolu un amerikāņu centra spēlētāju Āronu Džounsu, savā "Facebook" vietnē otrdien paziņoja klubs.

Iepriekšējā sezonā "Pafbet" Latvijas-Igaunijas Basketbola līgas (LIBL) Igaunijas klubā "Keila" spēlējušā Vītola "savainojuma ārstēšana ir ilgāka, nekā tas sākotnēji bija plānots", vēsta klubs, novēlot basketbolistam pēc iespējas ātru atveseļošanos un atgriešanos basketbola laukumā.

Klubs ziņo, ka pēc atvadām no Džounsa pirms Čempionu līgas spēlēm tiek meklēts papildinājums centra spēlētāja pozīcijā.

Aizvadītajā sezonā "VEF Rīga" nosargāja Latvijas čempionu titulu, izcīnīja Latvijas kausu un aizkļuva līdz LIBL finālam, kurā atzina Ukrainas komandas Slobožanskas "Prometey" pārākumu, bet FIBA Čempionu līgā savā apakšgrupā izcīnīja vienu panākumu sešās spēlēs un izslēgšanas mačos netika.

"VEF Rīga" arī šajā sezonā spēlēs FIBA Čempionu līgā, kur C grupā tiksies ar Turcijas klubu Stambulas "Dariššafaka", Spānijas vienību Tenerifes "Lenovo" un Francijas klubu "Cholet".

Mūziķi-nabagi un turbulence teātros – žurnālisti atskatās uz kultūru septembrī
Kultūras ministra maiņa, profesionālo mūziķu atalgojums, turbulence Latvijas teātros un sezonas pirmās pirmizrādes: "Spēlēju, dancoju" Latvijas Nacionālajā teātrī un "Leopoldštate" Dailes teātrī – lūk, septembra aktualitātes, kuras raidījumā "Kultūras ...
Dzimumidentitātes traucējumu ārstēšana BKUS notiek atbilstoši starptautiskajām vadlīnijām, uzsver VM
Dzimumidentitātes traucējumu ārstēšana Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS) notiek atbilstoši izstrādātajām starptautiskajām vadlīnijām, atbildes vēstulē partijai "Latvija pirmajā vietā" (LPV) pauž Veselības ministrija (VM).
Pasaules diktātam latviešu valodā šogad izmantos Māra Bērziņa radītu tekstu

14.oktobrī notiks devītais pasaules diktāts latviešu valodā, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Šogad aptuveni 300 vārdu tekstu diktātam radījis rakstnieks, romāna "Svina garša" autors Māris Bērziņš, savukārt to diktēs Latvijas Nacionālā teātra ...



Komentāri