lv
vwIN91Rod8MZtwyE4VEqhDd8gVZh10BHgPY1TPWA
24253

Svina josta, slimība un tēva loma – notiesātais treneris par jaunā hokejista invaliditātes iemesliem

Svina josta, slimība un tēva loma – notiesātais treneris par jaunā hokejista invaliditātes iemesliem
"Puiša vecāki viņu grūda nāvē, zinot, ka dēlam ir veselības problēmas. Spieda zēnam sportot," saka treneris Vjačeslavs Nazarovs, komentējot Augstākās tiesas Senāta spriedumu, ka viņam, Veselības ministrijai (VM) un sporta klubam solidāri būs jāizmaksā 40 000 eiro liela morālā kaitējuma kompensācija bijušajam hokejistam, kurš veselības stāvoklim nepiemērotas slodzes dēļ treniņa laikā piedzīvoja klīnisko nāvi. Jaunietis izdzīvoja, taču sapņus par profesionāla hokejista karjeru varēja nomainīt pret otrās grupas invaliditāti uz mūžu.
Kāpēc uz kļavu lapām parādās melni plankumi, un ko tie stāsta par gaisu mums apkārt?
Kļavas mūsu platuma grādos ir ļoti izplatīts koks. Slimības tās piemeklē reti, taču nevar arī teikt, ka šie koki no tām ir pilnībā pasargāti. Šoruden daudzi biežāk nekā citkārt uz kļavu lapām pamanījuši melnus plankumus. Vai visas mūsu kļavas ir slimas?
No nākamā gada Rīgā ieviesīs tūrisma nodevu

No 2023.gada 1.janvāra Rīgā, līdzīgi kā daudzviet Eiropā un pasaulē, tiks ieviesta tā dēvētā tūrisma nodeva, informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Līdz ar to visām tūristu mītnēm par viesu izmitināšanu būs jāmaksā nodeva viena eiro apmērā par ka...

Saeimas vēlēšanu mēnesī populārākā partija - "Jaunā vienotība"
Rīga, 3.nov., LETA. Oktobrī, kad Latvijā notika 14.Saeimas vēlēšanas, populārākais politiskais spēks bija partiju apvienība "Jaunā vienotība" (JV), liecina pētījumu kompānijas "SKDS" pēc Latvijas Televīzijas (LTV) pasūtījuma noteiktie partiju popularit...


Komentāri