lv
YFNNakm23ShXwFzeRLRxXByboYrphaoLIu6QURDh
2423797

Bertāns Thunder rindās spēlēs ar citu numuru, nekā iepriekšējās NBA komandās

Bertāns Thunder rindās spēlēs ar citu numuru, nekā iepriekšējās NBA komandās

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns šosezon Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Oklahomasitijas “Thunder” rindās spēlēs ar 9.numuru, vēsta portāls sportazinas.com.

Šodien NBA notiek mediju diena, Par savu sastāvu treniņnometnei paziņoja arī “Thunder” komanda. Spēlētāju sarakstā bija atrodams arī starpsezonā iegūtais Bertāns, taču pie viņa vārda bija redzams #9, kas nozīmē, ka latvietis savā jaunajā komandā spēlēs ar citu numuru.

Iepriekš Bertāns Sanantonio “Spurs” un Vašingtonas “Wizards” rindās spēlēja ar 42. numuru, bet Dalasas “Mavericks” vienībā viņa kreklu rotāja #44. Interesanti, ka šie numuri Bertānam bija pieejami arī Oklahomsitijā, taču viņš devis priekšroku #9.

Jāpiemin, ka ar devīto numuru gan izlasē, gan klubos allaž spēlējis Dāvja brālis Dairis Bertāns.

Dalasas rindās Dāvis nospēlēja pēdējo pusotru gadu.

Pagājušajā sezonā viņš 45 mačos atzīmējās ar vidēji 4,6 punktiem un 1,2 rezultatīvām piespēlēm. Starpsezonā viņš tika aizmainīts uz “Thunder”.

Režisores Laimas Žurginas retrospekcija ļauj novērtēt talanta mērogu (+VIDEO)

Viņas dokumentālie darbi ir latviešu kultūras enciklopēdija.

Dokumentālā kino režisore Laima Žurgina (1943) septembra nogalē svin 80. jubileju, un Nacionālā Kino centra portāls filmas.lv sadarbībā ar Latvijas Nacionālā arhīva Valsts Kinofotofonodokument...

Hipotekāro kredītu procentu maksājumus uz gadu varētu samazināt par 50%
Saeimas Budžeta un finanšu (nodokļu) komisija turpinās diskusijas par hipotekāro kredītu ņēmēju aizsardzību, tostarp tiek apspriests uz vienu gadu par 50% samazināt kredīta procentu maksājumus. To Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja...
Lems par mērķdotāciju piešķiršanu pašvaldībām pedagogu darba samaksai

Valdība šodien lems par mērķdotāciju piešķiršanu pašvaldībām, lai nodrošinātu pedagogu darba samaksu, liecina Ministru kabineta darba kārtība.

No Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) sagatavotā rīkojuma projekta izriet, ka kopējais aprēķinātais fina...



Komentāri