lv
CULxitWa098IRF4GSZcM1MvEYqXv16AIiFaNJBjM
2420144

Latvijas jaunie motosportisti izcīna septīto vietu Nākotnes cerību kausā

Latvijas jaunie motosportisti izcīna septīto vietu Nākotnes cerību kausā

Latvijas jaunie motosportisti nedēļas nogalē Beļģijā izcīnīja septīto vietu Nākotnes cerību kausā motokrosā jeb "Coupe de l'Avenir'', kas neformāli tiek dēvēts par bērnu un jauniešu Nāciju kausu.

Individuāli veiksmīgākais starts padevās Mairim Pumpuram, kurš "Open" klasē pirmajā braucienā finišēja sestais, otrajā braucienā ierindojās ceturtajā pozīcijā, bet trešajā - septītajā vietā.

Vēl "Open" klasē startēja Uldis Freibergs, kuram pirmajā braucienā 19.pozīcijā, bet tālāk divas astotās vietas, kā arī Alberts Knapšis, kurš ierindojās attiecīgi 23., 21.un 20.vietā. Summā "Open" klasē latvieši ieņēma piekto vietu 11 komandu konkurencē.

Vēl Latviju šajās sacensībās pārstāvēja Ričards Jurčenko, Edvards Jēkabsons un Georgs Fridrihsons (visi - MX65 klase), Jēkabs Hudolejs, Sebastians Olsens un Kristiāns Baltus (visi - MX85 klase).

65 kubikcentimetru klasē Latvijas komandai astotā vieta desmit komandu konkurencē, bet 85 kubikcentimetru klasē septītā pozīcija no 12 komandām.

Kopvērtējumā, ņemot vērā visu braucēju rezultātus, Latvijas vienība ieņēma septīto vietu.

Uzvaru izcīnīja Francijas jaunie motosportisti, kuriem sekoja Lielbritānijas komanda, bet labāko trijnieku noslēdza Beļģija.

"Coupe de l'Avenir'' sacīkstes norisinājās 51.reizi.

Graudaugu raža būtiski samazinājusies visā Latvijā

Pavasara salnas, kas vietām sasniedza pat sala apmērus, un tām sekojošais sausums maijā un jūnijā būtiski samazinājis graudu un rapšu ražu visā valstī, informēja Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centrā (LLKC).

LLKC Augkopības nodaļas augkopība...

Ostapenko nedaudz nokritusies WTA rangā

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ir atkāpusies par vienu vietu un ieņem 17.pozīciju.

Arī Darja Semeņistaja rangā zaudējusi vienu vietu un tagad atrodas 133.pozīcijā, bet Daniela ...

Pirmoreiz Latvijā pacientēm ar nieru vēzi veikta audzēja sasaldēšanas operācija

Pagājušajā nedēļā Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS) Invazīvās radioloģijas klīnikā pirmo reizi Latvijas vēsturē pacientēm ar nieru vēzi tika veikta inovatīva mazinvazīva fokāla terapija jeb krioablācija -audzēja sasaldēšanas oper...



Komentāri