lv
YdiMTBdwFiyDfA66uuhAWpvx26ZJgSLoLDovWYED
2419931

Ivars Zariņš: Kāpēc valsts uzņēmumu pārdošana biržā šobrīd nav tikai kārtējā muļķība

Ivars Zariņš: Kāpēc valsts uzņēmumu pārdošana biržā šobrīd nav tikai kārtējā muļķība
Publiskajā telpā daudz tiek stāstīts par to, kādu labumu valsts uzņēmumu pārdošana (pilnīga vai daļēja), izmantojot biržas starpniecību, dos finanšu industrijai – kā atdzīvosies birža, kā pieaugs kapitāla tirgus utt. Bet tikpat kā nemaz netiek analizēts, kāds labums no tā būs Latvijas tautsaimniecībai, Latvijas sabiedrībai. Jo sevišķi ilgtermiņā, ne tikai šobrīd. Un gandrīz nemaz netiek pieminēti iespējamie riski un tas, kā tie tiks vadīti, lai nepaliktu pie "sasistas siles".
Sagatavoti grozījumi Pilsonības likumā attiecībā uz Latvijas pilsonības atņem

Jaunās vienotības Saeimas deputāti sagatavojuši grozījumus, lai pilnveidotu Pilsonības likumā paredzēto Latvijas Republikas pilsonības atņemšanas tiesisko regulējumu. Šodien ar tiem deputāti iepazīstinās sadarbības partnerus.

Atbilstoši likuma 24. panta...

Rāmnieku tilts būvēts, izmantojot jaunas tehnoloģijas (+VIDEO)

Atšķirība, ko sajutīs ceļa lietotāji - ieklātā vienkārtas asfalta kārta, salīdzinot ar divkārtu virsmas apstrādi, ir komfortablāka braukšanai.

Atklājot jauno tiltu, satiksmes ministrs Kaspars Briškens atzīmēja, ka satiksmes infrastruktūras galvenais uzd...

Abu Meri prasa skaidrojumu par Stradiņa slimnīcas būvniecības procesa vadību

Apmeklējot un iepazīstoties ar Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) A korpusa otrās kārtas būvniecību, veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV) līdz nedēļas beigām pieprasījis sniegt pilnvērtīgu informāciju par projekta plānošanu, pr...



Komentāri