lv
yLDsDC8Ivoh7pXpdh2QpaDQavbrMFqedKlxpX0MU
2419174

Šilovs nosūtīts uz AHL pēc gaužām neveiksmīgās pārbaudes spēles

Šilovs nosūtīts uz AHL pēc gaužām neveiksmīgās pārbaudes spēles

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Vankūveras "Canucks" kluba Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs ir nosūtīts uz "Canucks" farmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Ebotsfordas "Canucks", svētdien savā kontā "Twitter.com" vietnē paziņoja Vankūveras klubs.

Ebortsfordas klubā Šilovs pavadīja arī gandrīz visu iepriekšējo sezonu.

"Ģenerālmenedžeris Patriks Olvins šodien paziņoja, ka vārtsargs Šilovs ir nosūtīts uz Ebotsfordas klubu AHL," vēsta ieraksts kluba kontā.

Sagatavošanās periodā Šilovs aizvadīja vienu pārbaudes spēli, Vankūveras "Canucks" izbraukumā ar 0:10 piekāpjoties Kalgari "Flames".

Šilovs uzsāka spēli Vankūveras vienības vārtos, 31 minūtē un 42 sekundēs ielaižot savos vārtos astoņas ripas 21 metienā.

NHL oficiālo spēļu sezona sāksies 10.oktobrī, bet AHL sezona - 13.oktobrī.

Ekonomika vai labklājība? Saskatīta iespēja pārcelt nodarbinātības jautājumus

Ekonomikas ministrs Viktors Valainis (ZZS) saskata iespēju nodarbinātības jautājumus pilnībā no Labklājības ministrijas (LM) pārcelt uz Ekonomikas ministriju (EM).

Intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" Valainis sacīja, ka valstī ir n...

Kiberuzbrukumu skaits Latvijā saglabāsies augts arī turpmāk

Kiberuzbrukumu skaits Latvijā saglabāsies augts arī turpmāk, pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" pauda informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" vadītāja Baiba Kaškina.

Viņa norādī...

Mēs varam: Latvija digitālajā pārveidē apsteidz ES vidējos rādītājus (+VIDEO)

Mūsu valsts arī pārspēj Eiropas vidējo līmeni attiecībā uz galvenajiem tiešsaistes pakalpojumu sniegšanas aspektiem, kā arī attiecībā uz piekļuvi e-veselības ierakstiem.

Eiropas Komisija ir publicējusi pirmo ziņojumu par stāvokli digitālajā desmitgadē a...



Komentāri