lv
8m9GI0ngvXOhNRv16uj9vCwwr30OBWTRIqVyN3Li
2418805

Informācija par būvdarbiem uz Latvijas valsts ceļiem

Informācija par būvdarbiem uz Latvijas valsts ceļiem

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi turpinās 33 posmos, tai skaitā uz deviņiem tiltiem un pārvadiem, astoņos posmos uz valsts galvenajiem autoceļiem, četros - uz reģionālajiem un deviņos posmos - uz vietējiem autoceļiem, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Uz Vidzemes šosejas (A2) no pagrieziena uz Cēsīm (P20) līdz Rīdzenei saglabājas septiņi luksoforu posmi un stunda ceļā. Būvdarbu posmā pie Kazdangas (P117) reversās kustības posmu skaits pieaudzis līdz četriem un to var uzbraukt 35 minūtēs.

Tikpat laika vajadzēs arī no Stalbes līdz Cēsīm (P14) un no Umurgas līdz Iesalkājai (P11), bet cauri Lielvārdei jāplāno 25 minūtes ceļā.

Informācija par visiem būvdarbu posmiem un satiksmes ierobežojumiem publicēta kartē VSIA "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā "www.lvceli.lv".

LVC aicina plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu vieta.

NHL komandas «Canucks» hokeja vārtsargu Šilovu nosūta uz fārmklubu
Nacionālās hokeja līgas (NHL) Vankūveras "Canucks" kluba Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs ir nosūtīts uz "Canucks" farmklubu Amerikas Hokeja līgā (AHL) Ebotsfordas "Canucks", svētdien savā kontā "Twitter.com" vietnē paziņoja Vankūveras klubs.
Ministrs: EM varētu kļūt par galveno ministriju nodarbinātības politikas jomā
Ekonomikas ministrija (EM) varētu kļūt par galveno ministriju, kas atbildētu par nodarbinātības politikas jomu Latvijā, to intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja ekonomikas ministrs Viktors Valainis (Zaļo un Zemnieku savienība).
«Cert.lv»: Tuvākajā laikā prokrievisko hakeru aktivitāte nemazināsies
Kopš pagājušā gada pavasara, kad Krievija sāka plaša mēroga iebrukumu Ukrainā, Latvijas kibervides apdraudējuma līmenis ir augsts, un diemžēl pašlaik nav cerību, ka prokrievisko hakeru aktivitāte mazināsies, LTV "Rīta panorāmā" atzina informācijas tehn...


Komentāri