lv
0y9Cp3MtsrngThxG67mQfaY84dG1oxO2Qxawz6kO
240827

Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Ritu Rožlapu

Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Ritu Rožlapu
Rīga, 18.nov., LETA. Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Ritu Rožlapu, aģentūru LETA informēja likumsargi. 

Rīga, 18.nov., LETA. Valsts policija meklē bezvēsts prombūtnē esošo Ritu Rožlapu, aģentūru LETA informēja likumsargi. 

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1941.gadā dzimušo Ritu Rožlapu, kura 17.novembra pēcpusdienā izgāja no savas dzīvesvietas Siguldas novadā, Inčukalna pagastā, Krustiņos, un līdz šim brīdim nav zināma viņas atrašanās vieta.

Sievietes pazīmes: 152 cm gara, kalsnas miesas uzbūves, sirmi mati līdz pleciem, pelēkzila acu krāsa. Ģērbusies tumšas krāsas apģērbā, plāna vējjaka, pagari melni apavi, zila ar baltu cepure ar ausīm. Sievietei ir atmiņas traucējumi.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 67085936 vai 110.

VIDEO: Taktilā objekta «Brīvības piemineklis neredzīgiem cilvēkiem» atklāšana
18. novembrī plkst.15.00 to svinīgi atklās Brīvības pieminekli neredzīgiem cilvēkiem Brīvības laukumā. Tāpat kā Kārļa Zāles radītais Brīvības piemineklis, arī taktilais Brīvības piemineklis tapis par tautas ziedojumiem, informēja "Nāc līdzās!".
VIDEO: Latvijas Republikas proklamēšanas 104. gadadienai veltīts svinīgais koncerts Nacionālajā teātrī
Šī gada 18. novembrī par godu Latvijas proklamēšanas 104. gadadienai Valsts prezidenta kanceleja, Kultūras ministrija un VSIA "Latvijas Koncerti" rīko ikgadējo svētku koncertu Latvijas Nacionālajā teātrī. Koncertā skanēs latviešu komponistu skaņdarbi L...
Austrija iebilst pret Šengenas zonas paplašināšanu
Austrijas Iekšlietu ministrija paudusi iebildumus pret Šengenas brīvās pārvietošanās zonas paplašināšanu, piektdien vēsta laikraksts "Kurier".


Komentāri