lv
0znNCEqnQY5eWn8zultMv0HJ6bw7fV0s0ZhyOym1
2404651

Saistībā ar ES sankcijām pret Krieviju un Baltkrieviju iesaldēti 74 miljoni eiro

Saistībā ar ES sankcijām pret Krieviju un Baltkrieviju iesaldēti 74 miljoni eiro

Latvijas finanšu iestādēs saistībā ar Eiropas Savienības (ES) noteiktajām sankcijām pret Krieviju un Baltkrieviju ir iesaldēti apmēram 74 miljoni eiro, aģentūrai LETA pavēstīja Latvijas Bankā.

Latvijas finanšu tirgus dalībnieki ir identificējuši sešas fiziskās personas, kuras ir tieši pakļautas sankcijām, un 35 juridiskas personas, kuras nav tieši iekļautas sankciju sarakstos, bet konstatētas sankcionēto personu īpašumtiesības vai kontrole šajās juridiskajās personās, līdz ar to šo personu līdzekļi un vērtspapīri ir iesaldēti.

Latvijas Bankā norādīja, ka attiecīgos datus finanšu iestādes sniegušas atbilstoši līdz 22.septembra dienas beigām veiktajam izvērtējumam.

Jau vēstīts, ka šogad jūlija vidū Latvijas finanšu iestādēs saistībā ar ES noteiktajām sankcijām pret Krieviju un Baltkrieviju bija iesaldēti apmēram 73 miljoni eiro.

Latvijas finanšu tirgus dalībnieki tobrīd bija identificējuši sešas fiziskās personas, kuras ir tieši pakļautas sankcijām, un 34 juridiskas personas, kuras nav tieši iekļautas sankciju sarakstos, bet konstatētas sankcionēto personu īpašumtiesības vai kontrole šajās juridiskajās personās.

Šogad Rīgas pārtikas izdales punktā izdalīts aptuveni 18 tonnas produktu

Šogad Rīgas pārtikas izdales punktā izdalīts aptuveni 18 tonnas pārtikas produktu, aģentūru LETA informēja pārtikas bankas "Paēdušai Latvijai" vadītāja Agita Kraukle.

Ziedojot pārtiku, mazumtirgotāji Latvijā no izmešanas pasargā daudzus simtus tonnu pār...

Rīgas siltums no oktobra samazinās siltumenerģijas tarifu

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija ir apstiprinājusi AS "Rīgas siltums" siltumenerģijas tarifu, kas no oktobra būs par 3,5% mazāks nekā pašlaik, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Kā liecina "Rīgas siltuma" mājaslapā publicētā informācija, pašl...

Piektdien Latvijā var tikt pārspēts vairāk nekā 130 gadus sens siltuma rekords

Šodien Latvijā gaidāmi jauni siltuma rekordi, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Dienas pirmajā pusē debesis daļēji aizklās mākoņi, turklāt pēcpusdienā no rietumiem to daudzums pakāpeniski palielināsies. Diena gaidāma bez nokr...



Komentāri