lv
U5BDgG9YrnKkLPJdGM0NakwOOaPYOJLDgalIXszY
2400157

«Lido» plāno sākt darbību arī Lietuvā un Skandināvijas valstīs

«Lido» plāno sākt darbību arī Lietuvā un Skandināvijas valstīs

Ēdināšanas uzņēmums AS "Lido" cer paplašināt darbību ne tikai Latvijā un Igaunijā, bet arī sākt piedāvāt ēdināšanas pakalpojumus Lietuvā un Skandināvijas valstīs, pavēstīja kompānijas pārstāvji.

Tostarp "Lido" līdzīpašnieks un padomes priekšsēdētāja vietnieks Gunārs Ķirsons, komentējot Igaunijas izklaides pakalpojumu un ēdināšanas grupas "Apollo Group" uzņēmuma "Treeland" plānus palielināt līdzdalību "Lido" kapitālā no 51% līdz 75%, pauda, ka viņš vienmēr ir iestājies par uzņēmuma izaugsmi par spīti izaicinājumiem.

"Laiks jaunam stratēģiski svarīgam solim, lai stiprinātu mūsu pozīcijas nozarē un saglabātu mūsu pamatvērtību," atzīmēja Ķirsons.

Tāpat viņš norādīja, ka "Lido" mērķtiecīgi strādā pie tirgus daļas palielināšanas Latvijā un Igaunijā, un piesaistītās investīcijas ļaus uzņēmumam saredzēt jaunas attīstības perspektīvas, veicināt konkurētspēju, kā arī pilnveidot darba vidi.

""Lido" attīstības plānus ilgtermiņā saistām ar Latvijas restorānu un mazumtirdzniecības tīkla paplašināšanu, kā arī ar ieiešanu Lietuvas tirgū un izplešanos Skandināvijas virzienā," apstiprināja Ķirsons, piebilstot, ka kompānija ir ceļā arī uz mūsdienīgu tehnoloģiju ieviešanu klientu servisa uzlabošanai.

Tāpat Ķirsons piebilda, ka pēc darījuma noslēgšanas viņš turpinās strādāt "Lido" padomē.

JV rosina aizliegt okupantu valstu sportistu dalību turnīros Latvijā

"Jaunās vienotības" (JV) deputāti rosina aizliegt Latvijā organizēt sporta spēles ar Krievijas vai Baltkrievijas nacionālo vai jauniešu izlašu dalību.

Kā informēja JV Saeimas frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Edmunds Jurēvics, Sporta likumā rosināts n...

Čehova teātra 140 gadu jubilejas tosts

Sveiki! Mani sauc Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātris, bet tu mani droši vari saukt par Čehovu! Jo savā 140 gadu jubilejā es esmu beidzot nolēmis ne tikai saukties par Čehova teātri, bet kļūt par Čehovu.

Lai to izdarītu, man vajadzēs mainīties, bet ne t...

Baltijas valstis vienotas pēc skandalozā UEFA lēmuma; saglabājas pāris dilemmas
Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) lēmums, atļaujot agresorvalsts Krievijas jauniešu komandām atgriezties starptautiskā apritē, nav ietekmējis Latvijas, Lietuvas un Igaunijas vienotību atbalstam Ukrainai, tomēr tuvākajā laikā varētu būt jāpi...


Komentāri