lv
ZQTYIVTmHTij6K2CDgfaFWGHyNDIhz7ZkStnQQbS
2399682

Ārpolitikas eksperti: Polijas un Ukrainas attiecību saspīlējums nebūs ilglaicīgs

Ārpolitikas eksperti: Polijas un Ukrainas attiecību saspīlējums nebūs ilglaicīgs
Polijas parlamenta priekšvēlēšanu vētrā ierauta arī Ukraina. Polijas amatpersonas asi paudušas savu nostāju gan graudu eksporta jautājumā, gan par palīdzības sniegšanu ukraiņiem. Saspīlētās attiecības gan nebūs ilglaicīgas, bet drīzāk ir priekšvēlēšanu spēle, Latvijas Radio raidījumā "Divas puslodes" vērtēja politologs Andis Kudors un Latvijas Transatlantiskās organizācijas ģenerālsekretāre Sigita Struberga. 
Šajā nedēļas nogalē Liepāju sagaida pārsteidzošs festivāls (+VIDEO)

Mūziķi izceļas ar dziļu muzikalitāti un kaislīgu klasikas interpretāciju.

Šajā nedēļas nogalē – no 29. septembra līdz 1. oktobrim – mūsdienu mākslas festivāls “Liepājas Mākslas forums” aicina piedzīvot daudzveidību mākslā un sabiedrībā ar moto “Vi...

PRESS.lv: Pasaules līmeņa pokera turnīri būtiski palīdzētu Latvijas budžetam

Starptautisku pokera turnīru organizēšana ir izklaides joma, kas varētu sniegt ievērojamus ieņēmumus ne tikai šo pasākumu rīkotājiem, bet arī tūrisma nozarei un valsts budžetam kopumā. Lai to īstenotu, jāmaina šobrīd nesamērīgais nodokļu regulējums.

Tek...

Trešdien novērsti 102 mēģinājumi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu

Trešdien Valsts robežsardze novērsusi 102 cilvēku mēģinājumus nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, informē robežsardzē.

Kopumā šogad no valsts robežas nelikumīgas šķērsošanas robežsargi atturēja 9603 cilvēkus, bet humānu apsvērumu dēļ Latvi...



Komentāri