lv
cTMU94wlncfNVMASoST2hYHaszxqc085gbwzo8Ao
2396046

Rīgas Zeļļu prezidents atklājis, cik lielu summu mēģinās savākt debijas sezonā

Rīgas Zeļļu prezidents atklājis, cik lielu summu mēģinās savākt debijas sezonā

Jaunizveidotā basketbola kluba "Rīgas Zeļļi" budžets debijas zonā varētu sasniegt apmēram pusmiljonu eiro, trešdien preses konferencē paziņoja kluba prezidents Edgars Buļs.

Šovasar basketbola raidījuma "Ūdenszeļļi" komanda izveidoja jaunu komandu "Rīgas Zeļļi", kuras prezidents būs Buļs, ģenerālmenedžera pienākumus pildīs Artūrs Šēnhofs, bet par galveno treneri strādās Juris Umbraško.

"Tēmējam uz apmēram 450 000 līdz 500 000 eiro, kas klubam būtu jāsavāc. Ja šādu naudiņu savāksim, tad visas sezonas izmaksas nosegsim. Ja izdosies pārpildīt, tad tālāk domāsim, taču pagaidām koncentrējamies uz tādu ciparu," par komandas plānotajām finansēm stāstīja Buļs.

Komanda mājas spēles aizvadīs Salaspilī, "Daugavas sporta namā" (DSN), kā arī dažus mačus Mārupē un Cēsīs.

"Rīgas Zeļļi" sadarbojas ar DSN/"Turība" komandu, savukārt kuras paspārnē ir "Mārupe", tādējādi basketbolistiem ir iespēja attīstīties un sasniegt augstākās līgas komandu.

"Rīgas Zeļļi" debitēs Latvijas-Igaunijas Basketbola līgā (LIBL) sestdien, 30.septembrī, kad "Arēnā Rīga" uzņems Igaunijas komandu "Keila". Tāpat sezonas laikā komanda spēlēs arī Latvijas kausa izcīņā un Latvijas Basketbola līgā (LBL).

Ap 1100 Krievijas pilsoņiem drīz pārtrauks VSAA maksājumus

Ap 1100 Krievijas pilsoņiem procesā ir Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) maksājumu pārtraukšana, ņemot vērā, ka viņiem anulēta pastāvīgā uzturēšanās atļauja Latvijā, šodien Saeimas Pilsonības, migrācijas un sabiedrības saliedētības komisi...

Šogad būtiski pieaudzis no Latvijas Lietuvā ieradušos nelegālo migrantu skaits

No Latvijas Lietuvā ieradušos nelegālo migrantu skaits šogad pieaudzis 20 reižu, trešdien paziņoja Lietuvas Iekšlietu ministrija pēc tam, kad ministre Agne Bilotaite šo jautājumu pārrunāja ar Latvijas iekšlietu ministru Rihardu Kozlovski (JV).

Kopš gad...

Siliņa atklājusi, cik liels atbalsts no Latvijas IKP tiek sniegts Ukrainai

Latvija attīsta savas aizsardzības spējas, un gatavojas vēl plašākai NATO sabiedroto spēku uzņemšanai savā teritorijā, lai kopīgi aizsargātu katru NATO teritorijas centimetru, trešdien pēc tikšanās ar NATO ģenerālsekretāru Jensu Stoltenbergu uzsvēra La...



Komentāri