lv
tI3ENGvrCSZ8q1YNZRUK8b9ka4ALDKRVrjwyNDfR
2393865

Mareks Matisons: 11 tūkstošus stundu par vēlu

Mareks Matisons: 11 tūkstošus stundu par vēlu
Neraugoties uz "apņemšanos" un Eiropas direktīvu, kas paredz, ka visās savienības dalībvalstīs jābūt iedzīvinātai krīzes apziņošanas sistēmai, Latvijā joprojām nedarbojas t.s. šūnu apraide. Plūdu krīze, šovasar Latviju negaidīti pārsteigusī postošā krusa un – galu galā – draudpilnā nelegālo robežšķērsotāju situācija Latvijas pierobežā – tie ir tikai daži gadījumi, kad operatīva agrīnā iedzīvotāju brīdināšana būtu bijusi noderīga. Direktīva paredzēja, ka sistēmai jāsāk darboties 2022. gada 21. jūnijā. Šodien, vairāk nekā 11 000 stundu vēlāk, krīzes apziņošanas sistēma ne tuvu nav ieviesta.
Novērtējumu gaida inovatīvi produkti ceļotājiem Latvijā (+VIDEO)

Valstī ir tūrisma piedāvājumi, kuri spēj konkurēt starptautiskajā tirgū, ir ilgtspējīgi un saistoši gan vietējai, gan ārvalstu auditorijai.

Konkursā “Eksporta un inovācijas balva 2023”, kuru jau astoņpadsmito gadu rīko Ekonomikas ministrija sadarbībā ar...

LDDK: Latvijā atkal tiek runāts par budžeta naudas sadali, nevis kā pelnīt

Latvijā atkal tiek runāts par budžeta naudas sadali, nevis iespējām nopelnīt, trešdien intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" pauda Latvijas Darba devēju konfederācijas (LDDK) prezidents Andris Bite.

"Mēs atkal iebraucam vecajās...

Apelācijas instances tiesa Lembergam piespriež četru gadu cietumsodu

Rīgas apgabaltiesa kā apelācijas instance trešdien bijušo Ventspils mēru, pašreizējo Ventspils domes deputātu Aivaru Lembergu ("Latvijai un Ventspilij") atzina par vainīgu virknē epizožu par koruptīviem noziegumiem, bet par gadu samazināja cietumsodu.

T...



Komentāri