lv
WPi0hiDIJTTUrg7lCRFY6ilV8J6jaKI1tKKECqlJ
2393649

Uz Bauskas šosejas sāks darboties vidējā ātruma kontroles posms

Uz Bauskas šosejas sāks darboties vidējā ātruma kontroles posms
Naktī uz ceturtdienu, 28. septembri, uz Bauskas šosejas (A7) no Tilderiem līdz Iecavai (25,3.–40. km) sāks darboties vidējā ātruma kontroles posms. Šajā posmā iekārtas kontrolēs vidējo ātrumu, OCTA, tehnisko apskati un autoceļu lietošanas nodevas samaksu, portālu "Delfi" informēja "Latvijas Valsts ceļi".
Kaldina meistarus «Sidraba birzī»: Haralda Silova ātrslidotāja prasmes pārmanto jaunie sportisti
Haralds Silovs ilgus gadus bija pasaules līmeņa ātrslidotājs – Latvijā tāds vienīgais. Phjončhanas olimpiskajās spēlēs viņš sasniedza 4. vietu – augstāko rezultātu gan savā karjerā, gan Latvijas ātrslidošanas vēsturē pēc neatkarības atgūšanas. Pēc...
Graudiņa/Samoilova pludmales volejbola elites turnīrā Parīzē zaudē kvalifikācijā
Latvijas pāris Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova trešdien Parīzē dalību profesionālās pludmales volejbola tūres sezonā pēdējā elites līmeņa turnīrā noslēdza ar zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā. 
Vīndari: pieprasījums pēc Latvijā darīta vīna turpina palielināties

Vīnkopības nozare un pieprasījums pēc Latvijā darīta vīna turpina palielināties, aģentūrai LETA atzina aptaujātie vīnkopji.

Latvijas Vīnkopju un vīndaru biedrības valdes priekšsēdētājs Ričards Ivanovs stāstīja, ka šogad Vidzemes pusē lielākā daļa vīnogu...



Komentāri