lv
eB7utrsg8KgGoDN4GZNs6UQomVNtcDq8XabYtDnm
2391618

Rinkēvičs devis ieteikumus Gruzijas prezidentei

Rinkēvičs devis ieteikumus Gruzijas prezidentei

Gruzijai ir jādara viss iespējamais, lai izpildītu Eiropas Savienības (ES) rekomendācijas un saņemtu kandidātvalsts statusu, uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, kurš šodien Rīgas pilī tikās ar Gruzijas prezidenti Salomi Zurabišvili.

Kā informēja valsts pirmās personas padomnieks Mārtiņš Drēģeris, puses tikās, lai pārrunātu Gruzijas eirointegrācijas procesu.

Rinkēvičs mudināja sasniegt lielāku progresu reformu īstenošanā un rekomendāciju izpildē ES kandidātvalsts statusa saņemšanai. Vienlaikus Latvijas prezidents norādīja, ka pārliecinošs vairums Gruzijas iedzīvotāju atbalsta neatgriezenisku Gruzijas virzību dalībai ES.

Rinkēvičs arī atzīmēja, ka Gruzijai būtu jāpievienojas ES Kopējās ārlietu un drošības politikai, tai skaitā ES sankcijām pret Krieviju.

Ašeradens atklājis, kādi varētu būt nākamā gada budžeta izdevumi

Nākamā gada budžeta izdevumi varētu būt 16,1 miljards eiro, otrdien preses konferencē pēc valdības sēdes sacīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Tāpat ministrs norādīja, ka valdība patlaban apsteidz budžeta izstrādes grafiku, noslēdzot budžeta v...

Apstiprināts aktualizētais budžeta sagatavošanas grafiks

Valdība otrdien apstiprināja Finanšu ministrijas (FM) aktualizēto likumprojekta "Par valsts budžetu 2024.gadam un budžeta ietvaru 2024., 2025. un 2026.gadam" sagatavošanas grafiku, paredzot, ka nākamā gada budžeta likumprojektu pakete Saeimā tiks iesni...

Latvija piešķirs 100 000 eiro Marokas un Lībijas iedzīvotāju atbalstam

Latvija ar 100 000 eiro atbalstīs Marokas un Lībijas iedzīvotājus, kuri cietuši dabas izraisītajās katastrofās, otrdien lēma valdībā.

Ārlietu ministrija (ĀM) norāda, ka 8.septembrī Maroku satricināja spēcīgākā zemestrīce tās vēsturē. Postošā 6,8 balles ...



Komentāri