lv
G0J4yTBMiDrEX0S8rUSBs3wif3KHko1h5tYgNp0N
2390331

Krievijas U-17 izlases varēs piedalīties UEFA turnīros

Krievijas U-17 izlases varēs piedalīties UEFA turnīros

Eiropas Futbola federāciju asociācija (UEFA) devusi zaļo gaismu Krievijas U-17 vīriešu un sieviešu izlašu dalībai starptautiskos turnīros, teikts UEFA paziņojumā.

Kā zināms, otrdien UEFA piešķīra tiesības Latvijai rīkot 2017.gada U-17 vīriešu izlašu finālturnīru.

UEFA ieskatā "bērnus nevarot sodīt par rīcību, par kuru pilnībā atbildīgi ir pieaugušie". UEFA prezidents Aleksandars Čeferins uzskata, ka diskvalifikācija liedz jaunajiem sportistiem pamattiesības uz izaugsmi un ir diskriminējoša pret viņiem.

Krievijas U-17 komandas, kas spēlēs bez nacionālajiem simboliem un mačus aizvadīs ārpus Krievijas robežām, var tikt atjaunotas pat tad, ja jau notikušas kvalifikācijas turnīru izlozes.

Krievijas pieaugušo izlasēm un klubiem diskvalifikācija paliks spēkā līdz tiks izbeigta karadarbība Ukrainā, teikts UEFA paziņojumā.

Agresorvalstij Baltkrievijai UEFA nav piemērojusi diskvalifikāciju un tās izlases jau var piedalīties turnīros.

Noraidīta opozīcijas pieprasītā Čakšas demisija

Saeima otrdien ārkārtas sēdē noraidīja opozīciju partiju "Latvija pirmajā vietā" (LPV) un "Apvienotā saraksta" (AS) deputātu iesniegto lēmumprojektu par neuzticības izteikšanu izglītības un zinātnes ministrei Andai Čakšai (JV).

"Par" demisijas pieprasīj...

Trešdiena Latvijā būs saulaina un silta

Trešdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz plus 24 grādiem, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra prognozes.

Arī gaidāmā nakts uz trešdienu būs salīdzinoši silta. Gaisa temperatūra pazemināsies līdz +12…+16 grādiem, bet...

Muļķi - Merzļikins par faniem, kuri kritizēja viņa izteikumus saistība ar izlasi

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Kolumbusas "Blue Jackets" latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins, pateicoties starpsezonā ieguldītajam darbam, jūtas fiziski stiprāks un stabilāks, intervijā "The Athletic" atzīmēja sportists.

Aizvadot neveiksmīgu sez...



Komentāri