lv
JYHNu4MhHw9QbpPAIuILEAyWJ1M055MvDuM97acx
2377981

Vietējo sirsnība un problēmu risināšana ar dolāriem. Latviešu piedzīvojumi Tadžikistānā

Vietējo sirsnība un problēmu risināšana ar dolāriem. Latviešu piedzīvojumi Tadžikistānā
Tūristu nepieradinātā Tadžikistāna vienlaikus vilina un biedē. No vienas puses, tā piedāvā seno spozmi nezaudējušās pilsētas, no otras puses, tā ir absolūti cita pasaule, kur nedarbojas ierastie likumi un triki. Te nevar paļauties uz "Booking" piedāvājumiem vai vietējo apgalvojumiem – es tiešām zinu, kur tas ir. Tadžikistānā vienkārši jāļaujas dabas skaistumam un kolorītam. Tieši tā nolēma darīt arī ceļotāju grupa no Latvijas, kura septiņu cilvēku sastāvā devās astoņu dienu pārgājienā pa Fanu kalniem, kur vietējie iedzīvotāji tūristus satiek tieši tik reti, lai labprāt viņus aicinātu ciemos uz tēju.
Jānis Reišulis nodrošina EMX125 čempiona titulu

Latvijas motosportists Jānis Mārtiņš Reišulis sestdien Lielbritānijā ieņēma pirmo vietu Eiropas motokrosa čempionāta 125 kubikcentimetru klases (EMX125) sezonas pēdējā, devītā posma pirmajā braucienā un nodrošināja čempiontitulu.

Pirms noslēdzošā posma ...

Tomosaku Sohara: No Latvijas varam sagaidīt jaunus uzņēmumus ar vienradža statusu
Ņemot vērā, ka Latvijai jau ir viens "vienradzis" jeb jaunuzņēmums, kura tirgus vērtība sasniegusi miljardu ASV dolāru, kā arī citus tirgū vērojamus aspektus, nav šaubu, ka šo statusu nākotnē iegūs arī citi uzņēmumi. Pirmais vienradzis vienmēr kalpo kā...
Pensijas varētu indeksēt divas reizes gadā

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) Latvijas Pensionāru federācijai apsolījis izvērtēt iespēju pensiju indeksēšanu veikt divas reizes gadā, pavēstīja federācijas vadītāja Aija Barča.

Sestdien federācija tikās ar labklājības ministru, lai pārrunātu...



Komentāri