lv
iXQFeg4wtwNDhxIwmcKNzTlf9bfkkths55Wsl65l
2367881

Rīt gaidāms siltākais 22.septembris meteoroloģisko novērojumu vēsturē

Rīt gaidāms siltākais 22.septembris meteoroloģisko novērojumu vēsturē

Piektdien, pūšot brāzmainam dienvidu, dienvidaustrumu vējam, Latvijā gaidāms siltākais 22.septembris meteoroloģisko novērojumu vēsturē, prognozē sinoptiķi.

Gaisa temperatūrai pēcpusdienā pakāpjoties līdz +22..+27 grādiem, jauns rekords iespējams visās 25 novērojumu stacijās. Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra datiem augstākā gaisa temperatūra, kas līdz šim reģistrēta 22.septembrī, ir +24,3 grādi 1989.gadā Priekuļos.

Tuvākajā diennaktī gaidāmas pārsvarā skaidras debesis. Piektdienas vakarā Kurzemē palielināsies mākoņu daudzums un vietām iespējams īslaicīgs lietus.

Dienvidu, dienvidaustrumu vēja ātrums brāzmās dienā sasniegs 10-15 metrus sekundē.

Minimālā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu gaidāma no +10 grādiem dažviet valsts austrumu daļā līdz +16 grādiem piekrastē.

Rīgā piektdien saglabāsies sauss un saulains laiks, dienā gaidāmas dienvidu, dienvidaustrumu vēja brāzmas līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra būs aptuveni +15 grādi saullēktā un +25 grādi pēcpusdienā.

Pensionāru federācija pārrunās ar labklājības ministru budžeta prioritātes

Sestdien, 23.septembrī, Latvijas Pensionāru federācija tiksies ar labklājības ministru Uldi Auguli (ZZS), lai pārrunātu nākamo trīs gadu budžeta prioritātes labklājības nozarē, pavēstīja federācijas vadītāja Aija Barča.

Pēc viņas paustā, plkst.10 ir pa...

Vējonis atkārtoti kandidēs Basketbola savienības prezidenta vēlēšanās

Bijušais Valsts prezidents un esošais Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidents Raimonds Vējonis atkārtoti kandidēs LBS prezidenta vēlēšanās, kas notiks 25.novembrī, - to Vējonis apstiprinājis savā "Facebook" kontā.

Vējonis par LBS prezidentu tik...

Delna skolās izglītos jauniešus par pilsonisko līdzdalību

Biedrība "Sabiedrība par atklātību - Delna" ("Delna") ar "British Council" pārstāvniecību Latvijā līdz gada beigām 14 Latvijas skolās izglītos skolēnus par pilsonisko līdzdalību un skolēnu iespējām piedalīties lēmumu pieņemšanā savā skolā un pašvaldībā...



Komentāri