lv
XnNfZtglDAD28KEg37UQzBDQpXFg6hk2Sg5qEyTt
2364713

Arī Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas numura zīmēm

Arī Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas numura zīmēm

Norvēģija aizliegs iebraukt automašīnām ar Krievijas reģistrācijas numura zīmēm, vēsta Norvēģijas sabiedriskā raidorganizācija NRK.

"Tāpat kā Somija, arī Norvēģija noteiks ierobežojumus automašīnu ar Krievijas reģistrācijas numuriem ievešanai un lietošanai valstī.

Mēs pašlaik pētām, kā tas tiks darīts, un tuvākajā laikā paziņosim par efektīviem pasākumiem," sacīja Norvēģijas Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Eivinds Vads Petersons.

Latvija, Lietuva, Igaunija, Polija un Somija jau aizliegušas iebraukt automašīnām ar Krievijas numuriem. Viļņa noteikusi izņēmumu automobiļiem, kas brauc uz vai no Kēnigsbergas (Karaļauču) eksklāva.

Eiropas Komisija 8.septembrī publicēja skaidrojumus par importu un preču ievešanu no Krievijas. Tajos teikts, ka ir aizliegts ievest personīgās automašīnas un personīgās mantas.

Vēlāk Eiropas Komisija paziņoja, ka šim sarakstam ir konsultatīvs raksturs un Eiropas Savienības valstīm individuāli jāizlemj, vai noteikt aizliegumus.

Pīgožņa balvu ainavu glezniecībā šogad piešķir māksliniecei Annai Afanasjevai

Jāzepa Pīgožņa balvu ainavu glezniecībā šogad nolemts piešķirt māksliniecei Annai Afanasjevai.

Tā informēja Preiļu novada pašvaldība.

Žūrija nolēma laureāta medaļu, Zelta diplomu un Preiļu novada pašvaldības piešķirto naudas balvu 3000 eiro piešķirt Afa...

Latvijas futbolistu pretiniece Turcija oficiāli atbrīvo galveno treneri Kuncu

Latvijas vīriešu futbola izlases pretiniece 2024.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijā Turcija trešdien oficiāli atlaida galveno treneri Štefanu Kuncu, vēsta Turcijas Futbola federācija.

Par Kunca atbrīvošanu jau nedēļas nogalē ziņoja Turcijas ziņu aģen...

Rinkēvičs ANO aicina uz reformām Drošības padomē un panākt Krievijas atbildību

Latvijas prezidents Edgars Rinkēvičs, trešdien uzrunājot Apvienoto Nāciju Organizācijas (ANO) Ģenerālo asambleju aicināja uz reformām ANO Drošības padomē un panākt Krievijas atbildību par visiem kara noziegumiem Ukrainā.

Kā aģentūru LETA informēja Prezi...



Komentāri