lv
emHDUgaQFEit4oGijARSIP93ZskHFLObGK0pBOph
2362837

Artūrs Žagars: No šīs sezonas sagaidu tik daudz, kā vēl nekad

Artūrs Žagars: No šīs sezonas sagaidu tik daudz, kā vēl nekad

Latvijas basketbolists Artūrs Žagars no šīs sezonas sagaida tik daudz, kā vēl nekad savā līdzšinējā karjerā, intervijā savam jaunajam klubam Stambulas "Fenerbahce" uzsvēra saspēles vadītājs.

Žagars šonedēļ vienojās par trīs gadu līgumu ar Turcijas komandu Stambulas "Fenerbahce", bet šo sezonu sāks īrē Lietuvas klubā Viļņas "Wolves".

"No šīs sezonas sagaidu tik daudz, kā vēl nekad. Mēģināšu ar komandu sasniegt Lietuvas čempionāta izslēgšanas turnīru un pēc iespējas tālāk aizcīnīties ULEB Eirokausā, ja ne pat uzvarēt abos. Ambīcijas ir lielas, tāpat arī spiediens, jo komanda ir ļoti jauna," par spēlēšanu "Wolves" rindās stāstīja Žagars.

Basketbolists arī uzsvēra, ka "Fenerbahce" ir slavens klubs Eiropā, kuru nevar nezināt, un izcēla tā bagātīgo vēsturi. "Neesmu padziļināti analizējis komandas spēli, taču skatījies un izbaudījis tās sniegumu laukumā gan," teica Žagars.

Šovasar Stambulas klubā nonāca vēl viens talantīgs saspēles vadītājs, 22 gadus vecais izraēlietis Jams Madars, kurš iepriekšējā sezonā, pārstāvot Belgradas "Partizan", tika atzīts par ULEB Eirolīgas uzlecošo zvaigzni.

"Starp mani un Jamu būs interesanta konkurence, ņemot vērā, ka esam vienas paaudzes pārstāvji. Vēl nav sanācis pret viņu spēlēt, taču domāju, ka būs interesanti," komentēja Žagars.

Žagars aizvadīja spilgtu Pasaules kausa finālturnīru, astoņos mačos vidēji gūstot 12,4 punktus, atdodot 7,6 rezultatīvas piespēles un izcīnot 2,6 bumbas zem groziem. Spēlē par piekto vietu Žagars laboja pasaules čempionātu rezultatīvo piespēļu rekordu (17), turklāt nepieļāva nevienu kļūdu.

23 gadus vecais Latvijas basketbolists tika iekļauts turnīra otrajā simboliskajā izlasē.

Par Saeimas priekšsēdētāju ievēl Zaļo un zemnieku savienības politiķi Mieriņu

Par Saeimas priekšsēdētāju otrdien ievēlēta koalīcijas virzītā Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) pārstāve Daiga Mieriņa.

Par Mieriņu nobalsoja 55 deputāti - ZZS, "Jaunās vienotības" un "Progresīvo" deputāti, kā arī atsevišķi "Latvija pirmajā vietā" parl...

Par kavējumiem vidējā ātruma kontroles sistēmas ieviešanā - sods

"Latvijas valsts ceļi" (LVC) līdz šim piemērojusi 17 246 eiro līgumsodu pilnsabiedrībai "Fima Group" par kavējumiem vidējā ātruma kontroles sistēmas ieviešanā, aģentūrai LETA pavēstīja LVC pārstāvji.

Kompānijā skaidroja, ka atbilstoši līguma nosacījumie...

Šilova un Bļugera pārstāvētai Canucks pievienojas ASV izlases vārtsargs Desmits

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vankūveras "Canucks", kuru pārstāv arī latviešu vārtsargs Artūrs Šilovs un uzbrucējs Teodors Bļugers, papildinājusi sastāvu ar ASV izlases vārtsargu Keisiju Desmitu.

Kā ziņo NHL, "Canucks" 32 gadus veco vārtsargu ie...



Komentāri