lv
4G7iuoFvYriPL2eaJelstloQLX2dU1ikPN2LTZKx
2357112

Koncertā drīkst gan smaidīt, gan gulēt. Saruna ar «Lielā dzintara» māksliniecisko vadītāju Orestu Silabriedi

Koncertā drīkst gan smaidīt, gan gulēt. Saruna ar «Lielā dzintara» māksliniecisko vadītāju Orestu Silabriedi
"Es skaidri zinu, ka mana lielākā vēlme, un, es ceru, ka tā kaut kādā ziņā saskan arī ar manu kolēģu vēlmi, ir radīt jaunas vērtības no esošajām," saka kultūras un mūzikas redaktors, Liepājas koncertzāles "Lielais dzintars" mākslinieciskais vadītājs, Latvijas Radio 3 "Klasika" raidījumu vadītājs un žurnāla "Mūzikas Saule" galvenais redaktors Orests Silabriedis. Latvijas Televīzijas raidījumā "Kultūrdeva" saruna gan par klasiskās mūzikas virzību mūsdienās, gan par iecerēm "Lielā dzintara" turpmākajos plānos un arī par Liepājas operu.
Re, kā! CSP pārtraukusi publicēt uz Krieviju eksportējošo uzņēmumu sarakstu

Centrālā statistikas pārvalde (CSP) pārtraukusi publicēt uz Baltkrieviju un Krieviju eksportējošo uzņēmumu sarakstu, liecina informācija statistikas pārvaldes mājaslapā.

"Lai neapdraudētu objektīvas oficiālās statistikas sagatavošanu, CSP pieņēmusi lēmu...

CSP vairs nepublicēs uz Baltkrieviju un Krieviju eksportējošo uzņēmumu sarakstu
Centrālā statistikas pārvalde (CSP) pārtraukusi publicēt uz Baltkrieviju un Krieviju eksportējošo uzņēmumu sarakstu, jo pēc šo uzņēmumu analīzes secināts, ka bez darījuma detaļu izvērtēšanas nav iespējams izdarīt viennozīmīgus un objektīvus secinājumus...
Daļā valsts sācies meteoroloģiskais rudens. Šogad tas ir neparasti vēls

Vairākās novērojumu stacijās iepriekšējās piecas diennaktis vidējā gaisa temperatūra bija zemāka par +15 grādiem, kas nozīmē meteoroloģiskā rudens sākumu.

Saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvajiem datiem sešās no 25 ga...



Komentāri