lv
y1MliyLtG1ihHFCL7ywYPtdOF5yTRMtZr85LeOMp
2354112

Likumam neatbilstošs dzīvoklis jaunceltnē. Kā tas iespējams – šķetina «Aizliegtais paņēmiens»

Likumam neatbilstošs dzīvoklis jaunceltnē. Kā tas iespējams – šķetina «Aizliegtais paņēmiens»
Dace pirms četriem gadiem Rīgā, Pārdaugavā iegādājās jaunu, modernu dzīvokli. Viņai bija svarīgi, lai māja būtu energoefektīva un nama attīstītājs – Latvijā ilgi pazīstams, ar vairākām ekspluatācijā nodotām mājām. Tomēr nu dzīvokļa iegāde Dacei izvērtusies par cīņas lauku, liekot uzdot jautājumus par projektēšanas kvalitāti Latvijā, likumu ievērošanu un atbildību. Daces stāšanos pretim Somijas būvniecības koncernam "YIT" un tā meitas uzņēmumam Latvijā atspoguļoja Latvijas Televīzijas raidījums "Aizliegtais paņēmiens".
ANO Starptautiskā tiesa sāk izskatīt Ukrainas prasību pret Krieviju

ANO Starptautiskā tiesa Hāgā pirmdien sāka izskatīt Ukrainas prasību pret Krieviju, ko Kijiva iesniedza tūlīt pēc Krievijas karaspēka pilna mēroga iebrukuma valstī pagājušajā gadā.

Savā prasībā Kijiva pieprasa, lai Maskava tiktu saukta pie atbildības p...

Ašeradens raksturojis Latvijas ekonomiku uz kopējā ES fona

Latvijas ekonomika uz kopējā Eiropas Savienības (ES) fona šobrīd labi tiek galā ar ārējiem satricinājumiem, pauž finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

"Valdība ir apstiprināta un tagad rekordātri ir jāapstiprina budžets, vienojoties par kopējo pieļau...

«EsGaidu» - tiek vērsta uzmanība Stambulas konvencijas nepieciešamībai

"Centrs Marta" sadarbībā ar mākslinieci Anitu Rupeiku līdz 24.septembrim īstenos kampaņu "#EsGaidu", aicinot vērst gan sabiedrības, gan lēmējvaras uzmanību Stambulas konvencijas ratificēšanas nepieciešamībai, pavēstīja kampaņas rīkotāji.

Kopumā 10 Rīga...



Komentāri