lv
rdreCUwuzi2IdDuUITkEgSVwl1yAyzuCm16d5RWx
2352756

Svētdien 13 dzērājšoferi saņēmuši kriminālprocesu

Svētdien 13 dzērājšoferi saņēmuši kriminālprocesu

Svētdien ceļu satiksmes negadījumos cietuši 17 cilvēki, informēja Valsts policijā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, turklāt 13 no tiem kopumā bijuši arī 17 cietušie. Avāriju rezultātā dažādas traumas guvuši tostarp pieci gājēji, trīs velosipēdisti un viens elektroskrejriteņa vadītājs. Vairums negadījumu, kuros bijuši arī cietušie, notika Rīgas reģionā.

Tikmēr par dažādiem ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem svētdien noformēti 490 administratīvā pārkāpuma protokoli, un puse no tiem saistīta ar pārāk ātru braukšanu.

Dažādās reibuma pakāpēs vakar uz Latvijas ceļiem notverti 18 dzērājšoferi, un pieci no viņiem tikuši pie administratīvā soda.

Taču pret pārējiem 13 sākti kriminālprocesi, jo pie stūres viņi bija sēdušies pamatīgā dzērumā. No trijiem šādiem dzērājšoferiem tiks atņemti viņu vadītie transportlīdzekļi, bet no desmit tiks piedzītas spēkratu vērtības.

Melnis izvirzījis savus pirmos uzdevumus amatā

Klimata un enerģētikas ministrs Kaspars Melnis (ZZS) starp pirmajiem uzdevumiem amatā izvirzījis elektroenerģijas sadales tarifu samazināšanu.

Melnis pirmdien intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja, ka starp pirmajiem uzdevumiem amatā izvirzījis...

Eiropas putnu vērošanas dienās aicina ziņot par gājputnu novērojumiem

Latvijas Ornitoloģijas biedrība aicina 30.septembrī un 1.oktobrī ikvienu doties vērot gājputnu rudens migrāciju, vienlaikus piedaloties Eiropas putnu vērošanas dienās jeb "EuroBirdwatch 2023", par novērotajiem gājputniem ziņojot dabas novērojumu portāl...

Ostapenko WTA rangā saglabā savu pozīciju; Semeņistajai jauns rekords

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pirmdien atjaunotajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā saglabājusi 16.vietu, bet Darja Semeņistaja veikusi 11 vietu kāpumu un sasniegusi savu personīgo rekordu, ieņemot 132.pozīciju.

Latvijas trešā ra...



Komentāri