lv
iVQEmgl8wTuSWJTP9SW4fuhuf1wHIc0wwDv7nU0g
2352161

Pamatīga nelegālo imigrantu grupa aizturēta Valgā - ieradās no Latvijas

Pamatīga nelegālo imigrantu grupa aizturēta Valgā - ieradās no Latvijas

Igaunijas policisti svētdien Valgā aizturējuši 21 nelegālo imigrantu, kas ieradās no Latvijas, pavēstīja Igaunijas Policijas un robežsardzes pārvalde.

Pēc tās sniegtajām ziņām, apmēram plkst.15 policijas patruļa autobusu pieturā pamanīja ārvalstnieku grupu. Policija pārbaudīja ārvalstnieku dokumentus un konstatēja, ka viņi Eiropas Savienības (ES) teritorijā ieceļojuši nelikumīgi.

Ārvalstnieku grupā bija 14 vīrieši, piecas sievietes un divi bērni.

Saskaņā ar sākotnējo informāciju viņi Igaunijā ieceļojuši caur Latviju. Pašlaik tiek noskaidrots, no kurienes viņi ieceļoja ES un uz kurieni bija nodomājuši doties.

Igaunijas policija nav sniegusi ziņas par Valgā aizturēto ārvalstnieku pilsonību.

Šodien valsts lielākajā ārstniecības iestādē notiek atvērto durvju diena

Austrumu slimnīca aicina un iedrošina ikvienu slimnīcas apmeklētāju jautāt un diskutēt.

Pirmdien, 2023.gada 18.septembrī, visos Rīgas Austrumu klīniskās universitātes slimnīcas (RAKUS, Austrumu slimnīca) stacionāros ikvienam slimnīcas apmeklētājam būs i...

Latvijas Valsts ceļi informējuši par būvdarbiem 36 valsts autoceļu posmos

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi joprojām notiek 36 posmos, tai skaitā uz 10 tiltiem un pārvadiem, informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Darbi norit septiņos posmos uz valsts galvenajiem autoceļiem, sešos - uz reģionālajiem un 10 posmos - uz vietējiem au...

Rosļikovs nav sajūsmā par Siliņas valdību un prognozē tai gadu vai pusotra

"Jaunās vienotības" (JV) politiķes Evikas Siliņas vadītā valdība varētu nostrādāt gadu vai pusotra, intervijā Latvijas Radio prognozēja Saeimas opozīcijā esošās partijas "Stabilitātei" līderis Aleksejs Rosļikovs.

Viņš uzskata, ka Siliņa par premjerminis...



Komentāri