lv
rXQceTGHSryCd4DGc1ilBl1dvINZViauJhPCfT06
2342095

Basketboliste Aija Jurjāne paziņo par karjeras beigām

Basketboliste Aija Jurjāne paziņo par karjeras beigām

Latvijas basketboliste Aija Jurjāne piektdien paziņoja, ka ir noslēgusi profesionālas basketbolistes karjeru.

Savā karjeras pēdējā sezonā Jurjāne spēlēja Turcijas klubā Stambulas "Galatasaray". Šovasar 35 gadus vecā uzbrucēja pēdējo reizi pārstāvēja Latvijas izlasi, kuras rindās 140 mačos guva 918 punktus.

"Kad pirmo reizi klases biedrenes mani paaicināja pievienoties viņām basketbola treniņos, man nekad nebūtu ienācis prātā, ka basketbols man iemācīs un parādīs tik daudz brīnumainas lietas uz šīs pasaules.

Piedzīvoti un pārdzīvoti - prieki un bēdas, smiekli un asaras, kāpumi un kritumi, uzvaras un zaudējumi. Varētu turpināt un turpināt… pat grāmatu sarakstīt. Šoreiz gan lieku punktu šim stāstam un veru vaļā jaunu lapu savā dzīves grāmatā," savā paziņojumā sociālajā vietnē "Instagram" raksta Jurjāne.

Karjeras laikā Jurjāne spēlēja komandās Turcijā, Ungārijā, Spānijā, Francijā un Itālijā.

Jurjāne Latvijas izlasē spēlēja piecos Eiropas čempionātu finālturnīros, Pekinas olimpiskajās spēlēs un 2018.gada Pasaules kausā Spānijā.

Šāvēji Rašmane un Strautmanis PK pāru sacensībās izcīna 4.vietu (+VIDEO)

Latvijas šāvēji Agate Rašmane un Lauris Strautmanis piektdien Riodežaneiro Pasaules kausa posma pāru sacensībās šaušanā ar pneimatisko pistoli desmit metru distancē izcīnīja ceturto vietu.

Kvalifikācijā Rašmane sašāva 287 punktus un Strautmanis 291 punk...

Latvijas tenisa izlase šodien Honkongā sāk Deivisa kausa izcīņu

Latvijas vīriešu izlase sestdien Honkongā pret vietējo valstsvienību sāks Deivisa kausa Pasaules otrās grupas dueli pret mājinieci Honkongu.

Spēles, kuru sākums abās dienās paredzēts plkst.7 pēc Latvijas laika, norisināsies Viktorijas parka tenisa centr...

Par seksa mācību materiālu skandālu ierosina disciplinārlietu pret VISC vadītāju

Pēc skaļo rezonansi izraisījušo Valsts izglītības satura centra (VISC) publicēto materiālu par seksuālo un reproduktīvo veselību nokļūšanas izglītības sistēmā ierosināta disciplinārlieta pret VISC vadītāju Lieni Voroņenko, izriet no izglītības un zināt...



Komentāri