lv
5GTTs509KlIJKabUiSS6aUHlB17AKiX9cPbWove0
2338856

Par KF armijas apsūdzētais politiķis Kuzmuks pelnīja Rīgas autoostā (+VIDEO)

Par KF armijas apsūdzētais politiķis Kuzmuks pelnīja Rīgas autoostā (+VIDEO)

Bijušais Rīgas domes deputāts turpina aktīvi darboties sociālajos tīklos.

Kā sociālajā tīklā Facebook apliecināja VS.LV, bijušais Rīgas domes deputāts Igors Kuzmuks ne tikai nav pamanījis Latvijas sociālpolitiskās situācijas maiņu, bet arī nav ņēmis vērā tiesībsargājošo iestāžu neatlaidīgās vēlmes.

Krimināllietu, kurā bijušais Rīgas domes "Saskaņas" deputāts Igors Kuzmuks apsūdzēts par to, ka atbalstīja Ukrainā notiekošā bruņota konflikta finansēšanu, Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā plāno turpināt skatīt 20.septembrī plkst.11.

Prokuratūras ieskatā apsūdzētais savā "Telegram" kanālā pārpublicēja aicinājumu finansēt un nodrošināt ar mantu Krievijas bruņotos spēkus, kuru darbība ir vērsta pret Ukrainas teritoriālo neaizskaramību un politisko neatkarību, ziņo prokuratūra.

Kuzmuka vārds izskanēja pērn vasarā, kad Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments vērtējis Rīgas Vingrošanas skolas sporta trenera, kādreizējā Rīgas domes deputāta no "Saskaņas" Kuzmuka rīcību saistībā ar Krieviju slavinošām aktivitātēm. Kuzmuks savā "Facebook" kontā publicējis Krieviju slavinošus ierakstus.

Departaments norāda, ka Vingrošanas skolas direktors veicis pārrunas ar Kuzmuku, aicinot skaidrot rīcības motīvus, tiesiskos un ētiskos aspektus, kā arī izvērtēt savas publikācijas un komentārus sociālajos tīklos. Vienlaikus skolas direktors esot brīdinājis Kuzmuku, ka, ja tiks veiktas darbības, kas nelabvēlīgi ietekmēs skolas reputāciju, tiks lemts par darba tiesisko attiecību izbeigšanu.

Kuzmuks atkārtoti startēja 2020.gada Rīgas domes vēlēšanās, taču pašvaldībā neiekļuva. Kuzmuks bija AS "Rīgas starptautiskā autoosta" padomes loceklis. 2019. gadā viņš tur nopelnīja ievērojamu summu - 19493.79 EUR.

Voldemārs Burkevics

"Noguldījumu procentu likmju paaugstināšana notiek gliemeža ātrumā" - ekonomists

Stokholmas Ekonomikas augstskolas pasniedzēja neapmierina banku darbība, bet viņu arī sarūgtina pašreizējās politiskās debates par banku sistēmu, jo īpaši ideja noteikt maksimālo apmēru banku piemērotajām procentu likmēm.

"Dzīvojot Latvijā jau gandrīz 3...

Krišjānis Kariņš: Latvijai jāturpina visa veida atbalsts Ukrainai

Latvijai jāturpina visa veida atbalsts Ukrainai, jaunās valdības apstiprināšanas dienā pauda nākamais ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV).

Politiķis uzsvēra, ka Ārlietu ministrijai (ĀM) jāturpina un jāstiprina uzņemtais kurss attiecībā uz Ukrainu, u...

Žagars un Gražulis Pasaules kausa finālturnīra 13 progresējušāko spēlētāju vidū

Latvijas vīriešu basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars un uzbrucējs Andrejs Gražulis ir iekļauti Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Pasaules kausa finālturnīra 13 progresējušāko spēlētāju vidū.

23 gadus vecais Žagars aizvadīja spi...



Komentāri