lv
Vmbfl3yEXtuFmZx1PYmsW7REKo16sXoIt5pbRaU2
2337941

Ostapenko zaudējums Sandjego turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā

Ostapenko zaudējums Sandjego  turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pārī ar ukrainieti Ļudmilu Kičenoku ceturtdien cieta zaudējumu Sandjego "WTA 500" sērijas turnīra dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā.

Ostapenko/Kičenoka, kuras sacensībās bija izsētas ar ceturto numuru, ar 6-2, 5-7, 9:11 piekāpās ASV duetam Deniela Kolinsa/Kolīna Vandeveja.

Pirmajā setā Ostapenko un Kičenoka uzvarēja trīs pirmos geimus, divos no tiem servējot pretiniecēm, un bija tuvu uzvarai otrajā setā, trešajā geimā, kad servēja pretinieces, panākot 2-1, taču pretinieces uzvarēja seta četrus pēdējos geimus pēc kārtas.

Arī supertaibreiku labāk sāka vēlākās zaudētājas, uzvarot pirmās divas izspēles, taču turpinājumā Latvijas/Ukrainas duets zaudēja piecas savas serves izspēles pēc kārtas, ļaujot pretiniecēm izvirzīties vadībā ar 7:4 un vēlāk - ar 9:4.

Uzvarot piecas izspēles pēc kārtas, Ostapenko ar Kičenoku atspēlēja piecas mačbumbas, taču divās pēdējās izspēlēs labākas bija mājinieces.

Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Ostapenko nopelnīja 100 punktus pasaules dubultspēļu rangā.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Latvijas/Ukrainas pāris ar 5-7, 7-6 (7:5), 11:9 pieveica Sabrinu Santamariju no ASV un neitrālo sportisti Irinu Šimanoviču.

Šis Latvijas tenisistei bija jau otrais zaudējums Kolinsai Sandjego, jo arī vienspēļu sacensībās Ostapenko astotdaļfinālā zaudēja Kolinsai.

Turnīrs Kalifornijā norisinās ārā cietā seguma kortos.

Topošā Siliņas koalīcija parakstījusi sadarbības līgumu un valdības deklarāciju

Ministru prezidenta amata kandidātes Evikas Siliņas (JV) vadītā topošā koalīcija šorīt parakstījusi sadarbības līgumu un gaidāmās jaunās valdības deklarāciju.

Dokumentus parakstīja "Jaunās vienotības" (JV), Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un "Progresī...

Siliņa akcentē Latvijas pamatvērtības - neatkarību, brīvību un  latviešu valodu

Latvijas pamatvērtības ir neatkarīga valsta, brīva sabiedrība un latviešu valoda kā valsts valoda, šodien debatēs Saeimā pirms balsojuma par jaunās valdības apstiprināšanu uzsvēra Ministru prezidenta amata kandidāte Evika Siliņa (JV).

"Mūsu cilvēki jeb ...

Alvis Hermanis: Paldies tviterprezidentam; CV ieraksta dēļ upurēta visa valsts

Dienā, kad Saeima balso par jauno Evikas Siliņas veidoto Ministru kabinetu, kārtējo skeptisko viedokli par notiekošo paudis Jaunā Rīgas teātra mākslinieciskais vadītājs Alvis Hermanis.

Viņaprāt, pie visa notiekošā vainojams prezidents Edgars Rinkēvičs, ...



Komentāri