lv
86UGL8HfK9oONjCK6D1wtTEvmG6rySebWxEsng0U
2331158

Šodien atklās spēcīgu Arņa Balčus fotoizstādi par jauniešu subkultūrām (+FOTO)

Šodien atklās spēcīgu Arņa Balčus fotoizstādi par jauniešu subkultūrām (+FOTO)

Rīgas izstāžu zālē "ISSP Galerija" šodien plkst.18 atklās fotogrāfa Arņa Balčus izstādi "Scēna", kas pievērsīsies šodienas jauniešu alternatīvajām subkultūrām, informēja izstāžu zāles pārstāve Katrīna Dūka.

Izstādes atklāšanā notiks grupu "ŠŅK", "Defekts" un "Depustūtes" koncerts.

Balčus pievērsies norisēm pēc pandēmijas klubā "Depo", bārā "Republika" un kvartālā "Lastādija". Pēc izstāžu zāles pārstāves sacītā, izstāde plašākā mērogā runā par šodienas jauniešu izaicinājumiem, "jo aiz krāšņiem grimiem un agresīvas mūzikas slēpjas mūsdienu jauniešu dzīves problēmas - vēlme pašapliecināties, dzīves jēgas meklēšana, identifikācijas problēmas, psihiskās saslimšanas, kā arī sarežģītās attiecības savā starpā, kur netrūkst konfliktu, pašnāvības mēģinājumu un vardarbības".

Paralēli izstādei notiks arī jauno panku dzejas vakars, ekskursijas izstādē ar sociologu Jāni Daugavieti un izstādes autoru Arni Balču, bet tuvāk izstādes noslēgumam iznāks grāmata "Scēna".

Izstāde būs apskatāma līdz 16.novembrim.

Balčus ir fotogrāfs, žurnālists, kultūras projektu vadītājs, žurnāla "Foto Kvartāls" redaktors un Rīgas Fotomēneša direktors. Ieguvis bakalaura grādu komunikācijas zinātnē Latvijas Universitātē un maģistra grādu fotogrāfijā Vestminsteras universitātē Londonā.

Latvijas režisors Petrenko stājas Igaunijas Krievu teātra mākslinieciskā vadītāj

Liepājas teātra galvenais režisors Dmitrijs Petrenko šodien stājas Igaunijas Krievu teātra mākslinieciskā vadītāja amatā, liecina informācija Igaunijas Krievu teātra mājaslapā.

Petrenko uzvarēja konkursā, kurā par šo amatu sacentās vēl četri pretendenti...

Ventspils ķirurgs Štekerhofs būšot deputāts: Tāda iespēja var būtu reizi dzīvē

Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas Ventspilī ķirurģijas nodaļas vadītājs Ģirts Štekerhofs (ZZS) uzņemsies Saeimas deputāta pienākumus pēc tam, kad partijas biedrs Uldis Augulis (ZZS) tiks apstiprināts labklājības ministra amatā.

Štekerhofs atzina, ka v...

Baltik Elektro: Cenas saules paneļiem sarūk, ražošana attīstās

Saules paneļu ražošana uzņem straujus tempus un turpina attīstīties, līdz ar to garantijas laiks pakāpeniski palielinās.

Tā norāda Baltijas Elektro Sabiedrība, SIA valdes priekšsēdētājs Edgars Bergholcs, uzsverot jauno saules paneļu priekšrocības. Viņš ...



Komentāri