lv
cVAD3MaFoLipoUs15kdlCourg38kjN4oUeyySw1x
2319187

«Aizliegtā paņēmiena» eksperiments: Vai skolotāji spēj atšķirt skolēna un mākslīgā intelekta garadarbu?

«Aizliegtā paņēmiena» eksperiments: Vai skolotāji spēj atšķirt skolēna un mākslīgā intelekta garadarbu?
Mākslīgo intelektu arvien plašāk izmanto Latvijas skolās un augstskolās – gan godīgos, gan ne tik godīgos nolūkos. Vai mākslīgais intelekts spēs tikt galā ar skolēna mājasdarbu un vai to varēs atšifrēt pedagogi? Un vai robots spēs atpazīt robotu? Latvijas Televīzijas raidījuma "Aizliegtais paņēmiens" eksperimenta centrā – eseja fizikā par to, kā strādā vēja ģeneratori. 
Banki: Neskatoties uz attālumu, jutām līdzjutēju mīlestību un klātbūtni

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā, neskatoties uz lielo attālumu no Latvijas, jutusi mājās palikušo līdzjutēju mīlestību un klātbūtni, pirmdien uzrunā pie Brīvības pieminekļa teica valstsvienības galvenais treneris Luka Ban...

Pēdējā laikā notikušas aizdomīgas aizturēšanas - terorisma draudi Latvijā aug?

Terorisma draudu līmenis Latvijā saglabājas zems, un Valsts drošības dienesta (VDD) rīcībā esošā informācija neliecina, ka tas tuvākajā laikā varētu mainīties, atzina dienestā.

VDD 31.augustā paziņoja, ka aizturējis islāmticībā pārgājušu Latvijas pilso...

Neoficiāla informācija: VM nonāks JV atbildībā, KM - Progresīvo

Kuluāros tiek pieļauta iespēja, ka jaunajā valdībā Veselības ministrija varētu nonākt "Jaunās vienotības" (JV) atbildībā, savukārt kultūras ministra amatu varētu uzticēt "Progresīvajiem", liecina neoficiālā informācija.

Tādā gadījumā kultūras ministra p...



Komentāri