lv
U5DdVqbOotolMkS3lI5XGpZNdJFH2pE14nWt9E50
2318034

Panākumi iedvesmo: Basketbolā un hokejā rēķinās ar jauno sportistu skaita pieaugumu

Panākumi iedvesmo: Basketbolā un hokejā rēķinās ar jauno sportistu skaita pieaugumu
Latvijas sporta vēsturē 2023. gads būs spoži ierakstīts gan ar hokeja izlases izcīnīto bronzu pasaules čempionātā, gan basketbola valstsvienības izcilo veikumu, aizsniedzoties līdz 5. vietai Pasaules kausa izcīņā. Panākumu iespaidā gan hokejā, gan basketbolā rēķinās ar audzēkņu skaita pieaugumu bērnu un jauniešu vecumā. 
Osipova tiek atkārtoti virzīta apstiprināšanai senatores amatā

Augstākās tiesas (AT) Civillietu departamenta kopsapulce atkārtoti atzinusi Latvijas Universitātes profesori, bijušo Satversmes tiesas (ST) tiesnesi un priekšsēdētāju Sanitu Osipovu par piemērotu senatores amatam, informēja AT.

Tādējādi Osipovas kandida...

Valdība plāno piešķirt vairāk nekā 200 tūkstošus eiro basketbola izlasei

Par Latvijas vīriešu basketbola izlases izcīnītajām tiesībām startēt pasaules čempionāta pieaugušajiem finālturnīrā un izmaksu segšanai Latvijas Basketbola savienībai valdība plāno piešķirt 211 716 eiro, izriet no Izglītības un zinātnes ministrijas (IZ...

PK statistika: Latvijas izlasei visvairāk tālmetienu

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā ir realizējusi visvairāk tālmetienu, bet valstsvienības saspēles vadītājs Artūrs Žagars bija līderis rezultatīvajās piespēlēs, liecina turnīra rīkotāju apkopotā statistika.

Latvijas basketb...



Komentāri