lv
B9xPDP5xFjfg0b4k9ZuZdlK1G0d6hPn4UlNm7MpM
231662

Izsludināts konkurss uz Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatu

Izsludināts konkurss uz Daugavpils psihoneiroloģiskās slimnīcas valdes priekšsēdētāja amatu
Rīga, 18.nov., LETA. Veselības ministrija (VM) izsludinājusi konkursu uz VSIA "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca" valdes priekšsēdētāja amatu, liecina ministrijas paziņojums.

Rīga, 18.nov., LETA. Veselības ministrija (VM) izsludinājusi konkursu uz VSIA "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca" valdes priekšsēdētāja amatu, liecina ministrijas paziņojums.

Kandidātiem ir jābūt valsts valodas prasmēm C1 līmenī un angļu valodas prasmēm ne zemākām par B2 līmeni atbilstoši Eiropas kopīgajām nostādnēm valodu apguvei.

Tāpat kandidātiem jābūt augstākajai vai otrā līmeņa profesionālajai augstākajai izglītībai veselības aprūpes jomā, veselības vadības jomā, uzņēmējdarbībā, vadībzinātnē, tiesību zinātnē, ekonomikā vai finansēs vai citās pielīdzināmās jomās, kas nodrošina nepieciešamo zināšanu un kompetenču kopumu, lai profesionāli pildītu uzdevumus konkrētajā amatā.

Pretendentiem jābūt arī vismaz trīs gadu nepārtrauktai pieredzei pēdējo 15 gadu laikā vidējā vai lielā uzņēmumā vai valsts pārvaldes iestādē valdes priekšsēdētājam līdzvērtīgā vadošā amatā. Pieredze attiecīgās kapitālsabiedrības darbības jomā vai sociālās aprūpes jomā tiks novērtēta kā priekšrocība.

Kandidātiem nepieciešamas zināšanas un izpratne par VSIA "Daugavpils psihoneiroloģiskā slimnīca" darbības jomu, kapitālsabiedrības darbību un regulējošiem normatīvajiem aktiem, administratīvo un personāla vadības procesu ārstniecības iestādē, publiskas personas kapitālsabiedrību pārvaldību un darbību un laba korporatīvās pārvaldības principu pārzināšana. Tāpat nepieciešamas zināšanas par veselības aprūpes sistēmu valstī un sabiedrības darbības nozari, savukārt pieredze un prasmes komunikācijā ar medijiem un valsts pārvaldes iestādēm tiks uzskatīta par priekšrocību.

Kandidātu kompetence tiek vērtēta tādās jomās kā stratēģiskais redzējums, pārliecināšanas, komunikācijas un argumentācijas prasmes, lēmumu pieņemšana un atbildība, spēja veidot pozitīvas, uz komandas sadarbību orientētas attiecības, lai sekmētu kapitālsabiedrības mērķu un rezultātu sasniegšanu.

Tāpat kandidātiem jābūt nevainojamai reputācijai, kas nozīmē, ka nav iemesla pamatotām šaubām par personas nevainojamu reputāciju un nav pierādījumu, kas liecinātu par pretējo.

Pieteikties uz vakanci iespējams līdz šī gada 30.novembrim.

Valdes priekšsēdētāja mēnešalga pirms nodokļu nomaksas ir 4842 eiro.

Bļugeram rezultatīva piespēle «Penguins» uzvarētā NHL mačā; Merzļikins un Balcers nespēlē
Latviešu hokeja uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien atzīmējās ar sezonas pirmo rezultatīvo piespēli Pitsburgas "Penguins" uzvarā pār Minesotas "Wild" (6:4). Tikmēr Kolumbusas "Blue Jackets" bez savainotā Elvja Merzļikina ar 6:4 pieveica Monreālas "Can...
Sapnis par valsti. Satversme.
Katra tauta lepojas ar savu konstitūciju. Un katrai tautai konstitūcija ir viens no pieminekļiem līdzās eposam un lieliem literārajiem darbiem. Jo tā ir kultūras iezīme un viens no simboliem.
Militārajā parādē demonstrēs vērienīgu tehnikas klāstu; piedalīsies arī Ukrainas karavīri
Rīga, 18.nov., LETA. Latvijas proklamēšanas 104.gadadienai veltītajā militārajā parādē Rīgā šodien plks.13.30 demonstrēs vērienīgu tehnikas klāstu un piedalīsies arī Ukrainas karavīri, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrija.

Rīga, 18.n...



Komentāri