lv
vuQFwH6ArDfPejYm31hqEVqac18sVJavFHVoDQUj
2303970

Kur lutināt ausis brīvdienās? Kārļa Kazāka muzikālie ieteikumi

Kur lutināt ausis brīvdienās? Kārļa Kazāka muzikālie ieteikumi
Pauls un Keišs ar "Vīriešiem labākajos gados" joprojām bez izmaiņām – laicīgi izpārdoti. Toties uz "Nestāstot. Spāņu kamermūzika. Deja. Agra Daņiļeviča dzeja" biļetes turpat mūzikas namā "Daile" vēl ir pieejamas, tāpat kā uz vairakkārt pārcelto "Bi-2" koncertu "Arēnā Rīga" ar Latvijas simfonisko orķestri, par aktualitātēm popmūzikā informē Latvijas Radio 5 direktors, mūziķis Kārlis Kazāks.
Rožkalns septembra beigās atstās LIAA direktora amatu

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) direktors Kaspars Rožkalns septembra beigās atstās amatu, aģentūru LETA informēja LIAA pārstāvji.

Rožkalna pēdējā darbadiena LIAA direktora amatā būs 2023.gada 29.septembris.

"Uzņemoties LIAA direktora...

Bijušais izlases basketbolists Kristaps Valters: Spēle pret Lietuvu būs kā cīņa par Eiropas bronzu
Latvijas un Lietuvas basketbolistu spēle Pasaules kausā par 5. vietu būs īpašs notikums gan kā kaimiņu rēķinu kārtošana, gan iespēja kļūt par finālturnīrā trešo spēcīgāko Eiropas komandu, piektdien Latvijas Televīzijā pastāstīja bijušais valstsvienības...
Latvija raķešu aizsardzības sistēmas varētu saņemt divu līdz trīs gadu laikā

Latvija dažādas raķešu aizsardzības sistēmas varētu saņemt divu līdz trīs gadu laikā, un notiek sarunas par iespējām tās piegādāt agrāk, intervijā TV3 sacīja demisionējušās valdības aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

Pamatā salīdzinoši garie pie...



Komentāri