lv
4yreUCQ37SRKCFK21CWTHPTNp9cbu5kulNacZ3zm
2294453

Leģendārais Ādolfs Šapiro būs Dailes kursa pasniedzējs; iespējams, taps jauniestudējums

Leģendārais Ādolfs Šapiro būs Dailes kursa pasniedzējs; iespējams, taps jauniestudējums
Šīgada jūlija beigās Dailes teātris sadarbībā ar Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju (JVLMA) bija izsludinājis uzņemšanu tālākizglītības kursā "Dramatiskā teātra aktiera ar muzikālās izglītības ievirzi" specialitātē. Iestājpārbaudījumi, kas noritēja no 23. līdz 25. augustam, ir noslēgušies, un topošo aktieru mācības sāksies jau šoruden. Plānoto kursa pasniedzēju vidū ir Pēteris Krilovs, Viesturs Kairišs, Juris Vaivods un daudzi citi skatuves mākslinieki. Arī leģendārais režisors Ādolfs Šapiro.
Jelgavā atrasti kara laika lādiņi

Jelgavā pie Lielupes tilta trešdien būvdarbu laikā atrasti kara laika lādiņi.

Valsts policijā ziņoja, ka neilgi pēc lādiņa atrašanas tajā pašā vietā tika atrasts vēl viens lādiņš. Uz laiku, kamēr policijas darbinieki strādāja notikuma vietā, satiksme t...

Žagars: Ceru, ka mēs savu valsti padarījām lepnu

Latvijas vīriešu basketbola izlases aizsargs Artūrs Žagars pēc zaudējuma Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfinālā Vācijai atzina, ka valstsvienības spēlētāji atdevuši visus spēkus, tomēr uzvarai nedaudz pietrūcis.

Jau ziņots, ka Latvija piekāpās ar 7...

Iedzīvotāju iniciatīva noraidīta! Valsts turpinās uzturēt bijušos prezidentus

Saeimas Mandātu un ētikas komisijas šodien nolēma nevirzīt tālākai izskatīšanai iedzīvotāju iniciatīvu par bijušo Valsts prezidentu uzturēšanas par valsts līdzekļiem izbeigšanu.

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" iniciatīvas pārstāvis norādīt...



Komentāri