lv
lTVnHCxIIAN4DmjvzWosSvoUA6khgT8ZgFbdTjZD
2290767

Iezīmējas jaunās valdības aprises; Saeimas spīkera amats varētu tikt ZZS, vēsta LTV

Iezīmējas jaunās valdības aprises; Saeimas spīkera amats varētu tikt ZZS, vēsta LTV
Līdz ar topošo valdību, ko "Jaunā Vienotība" apņēmusies veidot kopā ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem", mainīsies ne tikai ministri, bet arī Saeimas amatpersonas – no komisiju vadītājiem līdz parlamenta priekšsēdētājam, kas varētu būt ZZS politiķis.Tāpat zināms, ka vairāku topošās valdības partiju vēlmju sarakstā ir kultūras un satiksmes ministru portfeļi, ziņo Latvijas Televīzija (LTV).
Ostapenko graujoši zaudē Gofai un izstājas no US Open

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko otrdien ASV atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā piedzīvoja zaudējumu cīņā ar mājinieci Koriju Gofu.

Ostapenko, kura Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ieņem 21.pozīciju un turnīrā bija izsēta ar 20.numuru...

Ostapenko atgūstas par vēlu, zaudē ASV atklātā tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā
Latvijas spēcīgākā tenisiste Aļona Ostapenko otrdien Ņujorkā neveiksmīgi sāka ASV atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu pret Koko Gofu un pēc ātri zaudēta pirmā seta turpinājumā arī spraigākā cīņā vairs nespēja ko glābt, noslēdzot dalību sezonas pēdējā&nb...
Latvijas izlases trenera palīgs devis ieskatu gaidāmajai spēlei pret Vāciju

Latvijas vīriešu basketbola izlasi Pasaules kausa finālturnīra ceturtdaļfinālā sagaida fiziska spēle pret Vāciju, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas izlases trenera asistents Artūrs Visockis-Rubenis.

Trešdien Latvijas basketbolisti Pasaules kausa cet...



Komentāri