lv
3IXSQdJPeLf8VyR6HiCUAx5geJxSvMKg78Oe0OQq
2288348

Ģirts Rungainis: Blata bizness, pārdales domāšana un atbilstības fabrikas

Ģirts Rungainis: Blata bizness, pārdales domāšana un atbilstības fabrikas
Fiksā politiķu ideja par papildus nodokli finanšu sistēmai ir vienkārša kā reizrēķins un saprotama ir tās reibinošā burvība, taču pamatu pamatos tā ir kļūdaina un ilgtermiņā – bīstama. Tā "sit" pa lielāko un vērtīgāko Latvijas attīstības dzinējspēku – jaunajiem uzņēmējiem, jo demonstrē, ka tā saucamā "pārdales ekonomika" aizvien vēl ir un būs dienas kārtībā. Saprotu, ka mani kā uzņēmēju caur banku sistēmu agri vai vēlu sasniegs visas šīs "brīnišķīgās" idejas – banku nodoklis, hipotekāro kredītu likmju regulēšana un citas – tāpēc vēlos identificēt dažas dziļas problēmas Latvijas ekonomikā, kurām patiešām būtu jāpievērš uzmanība. Jo pašlaik izskatās, ka daži politiķi paši ir noticējuši šai maldugunij, ka daudzās likstās esot vainojamas vienīgi bankas.
Sāksies plašas visaptverošas valsts aizsardzības mācības «Namejs 2023»

No šodienas līdz 2.oktobrim visā Latvijā notiks Nacionālo bruņoto spēku (NBS) organizētās visaptverošas valsts aizsardzības mācības "Namejs 2023", aģentūru LETA informēja NBS.

Lai pilnveidotu un stiprinātu spēju veikt uzdevumus valsts apdraudējuma gadīj...

Siliņa: Strīdu par atbildības nozaru sadalījumu jaunajā valdībā īsti nav

Topošajā koalīcijā strīdu starp "Jauno vienotību" (JV), Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem" par atbildības nozaru sadalījumu jaunajā valdībā īsti nav, šorīt Latvijas Radio apgalvoja JV virzītā premjera amata kandidāte Evika Siliņa.

Sili...

Siliņa: strīdu par atbildības nozaru sadalījumu jaunajā valdībā īsti nav
Topošajā koalīcijā strīdu starp "Jauno vienotību" (JV), Zaļo un zemnieku savienību (ZZS) un "Progresīvajiem" par atbildības nozaru sadalījumu jaunajā valdībā īsti nav, otrdien Latvijas Radio apgalvoja JV virzītā premjera amata kandidāte Evika Siliņa....


Komentāri