lv
MI3m9xf50dslvUWatfpW9Gb6DFNsQMJvYRSkEfUG
2284939

Profesore Veinberga: «Krievijai ir izdevies iebīdīt vairākas savējās partijas»

Profesore Veinberga: «Krievijai ir izdevies iebīdīt vairākas savējās partijas»

Eksperta atklātais paziņojums izraisīja naida vētru komentētāju vidū.

Slavenā komunikācijas eksperte, profesore Sandra Veinberga brīdina par Kremļa nemitīgo ietekmi nacionālajā politikā. Lūk, ko viņa rakstīja savā Twitter kontā:

"Vērojot notikumu attīstību Latvijas politikā izskatās, ka Krievijai ir izdevies iebīdīt vairākas savējās partijas Latvijas parlamentā. Apvienoto Sarakstu kā pirmo. Bremzē un traucē, kašķējas un niķojas".

Autoritatīvā eksperta paziņojums izraisīja sociālā tīkla auditorijas reakciju.

Oless Hristenko: "Ja godīgi visām partijām Saiemā ir vērojama Krievijas ietekme. Top 3 ir Stabilitātei, LPV un Progresīvie".

Peter Peter: "Nožēlojamais AS gatavojas nākamajām vēlēšanām. Tomēr jāsaka, ka parija visticamāk izšķīdīs līdz tam brīdim ar visiem saviem pseido pētniekiem un biznesmeņiem".

Lato Lapsa: "Āre, vecā čekas grabaža klāt ar saimnieku vēstījumu".

Otto Ozols: "Protams, viņai īsti nekad nav bijusi oža, bet šoreiz viņa pazaudējusi pat to mazumiņu, kas varbūt kaut kur bija aizķēries. Tagad izgaisušas pēdējās šaubas par to, kas vada viņas spalgo stabuli".

Brigita Smildziņa: "Par to ir jāpriecājas. Ja kāds vēl nezināja un šamai kādā vārdā vēl ticēja, tad tagad, cerams apgaismību guvis, atjēgsies. Es vienmēr ceru uz kādu jaunu, caur patiesību glābtu dvēseli".

Es Pats: "Bet padomājiet! Tai jābūt baigai sāpei - iezubrīt visus pskp marasmātiķu murgus, izlaizīt visas moskoļu pēcpuses, lai tikai tiktu "uz rietumiem", lai piecus-desmit gadus vēlāk atklātu, ka neesi ne ar ko priekšā Carnikavas apkopējai, kas Zviedrijā pensionāru grīdas mazgā".

Siliņa: Vēlamies redzēt Latviju kā latvisku un labklājīgu Eiropas valsti

Topošā koalīcija Latviju vēlas redzēt kā latvisku, labklājīgu un iekļaujošu Eiropas valsti, šodien pēc "Jaunās vienotības" (JV), Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un "Progresīvo" pārstāvju tikšanās žurnālistiem pauda Ministru prezidenta amata kandidāte...

Paredzēta īpaša balva cilvēkiem, kuri atbalstījuši personas ar invaliditāti

Tiesībsargs sadarbībā ar Invalīdu un viņu draugu apvienību "Apeirons" un Latvijas Nacionālo bibliotēku (LNB) aicina iedzīvotājus līdz 2.oktobrim pieteikt konkursam "Gada balva cilvēku ar invaliditāti atbalstam" līdzcilvēkus, kas atraduši iespējas, kā s...

PK statistika: Latvija izdarījusi visvairāk tālmetienus

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā ir realizējusi visvairāk tālmetienu un darījusi to ar ceturto labāko precizitāti, liecina turnīra rīkotāju apkopotā statistika.

Latvijas basketbolisti, kas savās debijas meistarsacīkstēs ie...



Komentāri