lv
4KOBHD7XBOP8kbFHFNZA1Nl7iaCnSLbHVaxC4ali
2283458

Ūdens līmenis upēs pārsvarā pazeminās

Ūdens līmenis upēs pārsvarā pazeminās

Iestājoties sausākam laikam, ūdens līmenis upēs galvenokārt pazeminās, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Bārtā pie Dūkupjiem ūdens līmenis pagājušajā nedēļā kāpa par 1,8 metriem, kopš svētdienas tas krītas. Līdzīga situācija ir arī citās Kurzemes upēs, bet dažviet vēl nav sākusies ūdens atkāpšanās.

Zemgales upē Bērzē pie Līvbērzes ūdens līmenis pēdējā nedēļā paaugstinājies par diviem metriem, un pagaidām tas vēl nepazeminās. Citās Zemgales upēs novērotās ūdens līmeņa izmaiņas bijušas mazākas.

Vidzemes un Latgales upēs ūdens līmenis galvenokārt pakāpeniski pazeminās, vietām tas nedaudz svārstās.

Šonedēļ Latvijā nav gaidāmi nokrišņi un ūdens līmenis upēs samazināsies.

Ūdens temperatūra upēs, ezeros un jūrā galvenokārt ir +15..+20 grādu robežās.

Topošā JV, ZZS un «Progresīvo» koalīcija sāks darbu pie deklarācijas rakstīšanas

"Jaunās vienotības" (JV), Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) un "Progresīvo" veidotā topošā koalīcija šodien sāks strādāt pie jaunās valdības deklarācijas veidošanas.

Sanāksme paredzēta plkst.10 Ministru kabinetā.

Jaunās koalīcijas pārstāvjiem plānots ar...

Ostapenko uzvar tenisa ranga līderi Švionteku, spēlēs ASV atklātā čempionāta ceturtdaļfinālā
Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko svētdien ASV atklātā čempionāta ceturtajā kārtā uzvarēja pasaules ranga līderi polieti Igu Švionteku un pirmoreiz karjerā Ņujorkā spēlēs sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīra ceturtdaļfinālā. 
«Jaunā Vienotība» Siliņas valdībā vēlētos saglabāt finanšu ministra amatu
Evikas Siliņas ("Jaunā Vienotība") veidotajā valdībā "Jaunā Vienotība" vēlētos saglabāt finanšu ministra posteni, to intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atzina "Jaunās vienotības" frakcijas priekšsēdētāja vietnieks Edmunds Jur...


Komentāri