lv
lGZCGsuvzimw0mhXD9cTWOoa6WJCtMjVyM4IWp17
2280043

Par Latvijas čempioniem piecu kilometru skrējienā kļuvuši Kudlis un Sitnika

Par Latvijas čempioniem piecu kilometru skrējienā kļuvuši Kudlis un Sitnika

Kristers Kudlis un Evelīna Krista Sitnika sestdien Valmieras pusmaratona sacensību ietvaros kļuva par Latvijas čempioniem piecu kilometru skrējienā, ziņo Latvijas Vieglatlētikas savienība.

Vīriešiem par Latvijas čempionu kļuva 2006.gadā dzimušais Kudlis, kurš uzvarēja ar rezultātu 15 minūtes un sešas sekundes.

Pērn Kudlis Latvijas čempionātā bija otrais. Tagad viņš ir divkārtējs Latvijas čempions, jo šogad uzvarēja arī 10 000 metru distancē.

Latvijas čempionāta sudraba medaļa tika biatlonistam Andrejam Rastorgujevam (15:14), bet bronzas - vēl vienam jaunietim Emīlam Matiasam Reinfeldam (15:18).

Arī sievietēm uzvarēja pērnā gada vicečempione piecu kilometru skrējienā un šīgada Latvijas čempione 5000 metru distancē Sitnika, distanci veicot 17 minūtēs un 46 sekundēs.

Otrajā vietā finišēja Alise Petrova (18:13), bet trešajā- Marta Luīze Pētersone (18:16).

Pirmajā no divām sacensību dienām Valmierā čempionāts piecu kilometru distancē notika trešo reizi, pirms tam arī 2017. un 2022.gadā.

Svētdien notiks sacensības desmit kilometru distancē un pusmaratonā.

Vairāk nekā puse ģimeņu meklē papildus finansējumu, lai sagatavotu bērnu skolai

Latvijā 54% ģimeņu nākas speciāli uzkrāt līdzekļus bērnu sagatavošanai skolā, vai aizņemties tos, norādīja "Bigbank Latvija" pārstāvji, atsaucoties uz tirgus izpētes aģentūras "Norstat Latvija" veiktās aptaujas datiem.

Ar ikmēneša darba algu visus izdev...

Šķēle izteicis savas domas par gaidāmo pretinieci Brazīliju

Latvijas vīriešu basketbola izlases nākamās pretinieces Brazīlijas spēles stils nav līdzīgs nevienai no komandām, pret kurām latvieši līdz šim spēlējuši Pasaules kausā, norādīja Latvijas izlases spēlētājs Aigars Šķēle.

Latvijas basketbolisti šodien Džak...

Zināms, cik Latvijai izmaksās NATO Baltijas gaisa patrulēšanas misija

Latvijai tuvākajos divos gados NATO Baltijas gaisa patrulēšanas misija izmaksās ap sešiem miljoniem eiro.

Aizsardzības ministrijas (AM) sagatavotais valdības lēmuma projekts paredz NATO Baltijas gaisa patrulēšanas misijas laikā 2024. un 2025.gadā segt f...



Komentāri