lv
0UXI9D7X9zr5epJNsSEtXWQ8IN2oPEwgAI8ZuI20
2271064

Ko Latvija iesāks ar Krievijas pilsoņiem, kas neiemācījās latviešu valodu?

Ko Latvija iesāks ar Krievijas pilsoņiem, kas neiemācījās latviešu valodu?
Pērn nedēļu pirms vēlēšanām Saeima pieņēma grozījumus Imigrācijas likumā. Cilvēkiem, kuri savulaik Latvijas pasi nomainījuši pret Krievijas pilsonību, piešķirtās pastāvīgās uzturēšanās atļaujas būs derīgas līdz 1. septembrim, bet, lai varētu pieteikties Eiropas Savienības pastāvīgā iedzīvotāja statusam un turpinātu dzīvot Latvijā, viens no nosacījumiem – jāapgūst latviešu valodas pamatzināšanas. Vairāki tūkstoši Krievijas Federācijas pilsoņu par likuma prasību izpildi nav likušies ne zinis. Kāda būs viņu nākotne Latvijā – vai viņiem draud deportēšana tuvākajā laikā, vai valsts dos vairāk laika saistību nokārtošanai?
Nākamnedēļ stāsies spēkā vilcienu kustības rudens grafiks

Pirmdien, 4.septembrī, stāsies spēkā vilcienu kustības rudens grafiks, aģentūru LETA informēja "Pasažieru vilciena" pārstāvji.

Rudens grafikā atcelti vasaras sezonai atbilstošie elektrovilcienu papildu reisi piejūras virzienos, kā arī mainīta atsevišķu ...

Latvijai tuvojas rudens, turpinās ērču sezona (+VIDEO)

Mediķi brīdina par nopietnām vīrusu slimībām, kuras var iegūt mežā.

Dodoties šajās dienās sēņot vai pastaigāties, atcerieties par encefalīta un citu mazāk zināmu, bet ne mazāk bīstamu slimību draudiem.

“Pēc ērces koduma cilvēks var inficēties ne tikai a...

Apvienotais saraksts nolēmis nepievienoties JV, ZZS un Progresīvo valdībai

"Apvienotais saraksts" (AS) nolēmis nepievienoties topošajai "Jaunās vienotības", Zaļo un zemnieku savienības un "Progresīvo" veidotai valdībai, secināms no AS izplatītā paziņojuma.

Kā aģentūru LETA informēja partiju apvienības pārstāve Mudrīte Grundule...



Komentāri