lv
fE0t5YhB6q3Lt2MDekkZalPamq7akGjFg88LSCBR
2266748

Izsludināts oranžais brīdinājums valsts dienvidaustrumu daļā

Izsludināts oranžais brīdinājums valsts dienvidaustrumu daļā

Līdz pat vēlam vakaram ir izsludināts oranžais pērkona negaisa brīdinājums valsts dienvidaustrumu daļā.

Atbilstoši Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta sniegtajai informācijai, virs Latvijas dienvidaustrumiem ir izveidojušies negaisa mākoņi, kas nes ļoti stipras lietusgāzes, kopējai nokrišņu summai sasniedzot 20-29 milimetrus. Iespējama arī krusa.

Brīdinājums ir spēkā šovakar no plkst.17.45 līdz 22.

Ja hidrometeoroloģiskie apstākļi ir radījuši postījumus, kas apdraud cilvēku veselību un dzīvību, komunikācijas vai sabiedriskā transporta kustību, ir jāzvana uz vienoto ārkārtas palīdzības tālruņa numuru 112.

Rinkēvičs: Krieviskiem masu medijiem ir jārēķinās - likšu apgūt latviešu valodu

Intervijās runājot latviešu valodā, ne krievu, gribu maksimāli uzsvērt Satversmes vērtības un to, ka valsts valoda ir latviešu valoda, ceturtdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, atbildot uz jautājumu, v...

Izlaists jaunākais FIBA «spēka rangs» - Latvija būtiski pakāpusies

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā pēc pirmā posma spēlēm Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) neformālajā jeb "spēka rangā" pakāpusies uz desmito pozīciju.

Pirms turnīra Latvijas izlasei tika atvēlēta 14.vieta.

Star...

Latvijas basketbola izlases trenera asistents raksturojis Spāniju

Latvijas vīriešu basketbola izlases nākamā pretiniece Spānija apvieno Francijas un Kanādas komandu īpašības, sarunā ar žurnālistiem teica Latvijas valstsvienības trenera asistents Artūrs Visockis-Rubenis.

Spānija būs Latvijas pirmā pretiniece Pasaules ...



Komentāri