lv
9S1XbN7AdVlSqX3mwcqbAUw2n5RGLfIi9ArtRQ6H
2264335

«Kauns tovarišč Kaktiņ!»: sociālo tīklu aktīvisti pasmējās par aptaujām (+VIDEO)

«Kauns tovarišč Kaktiņ!»: sociālo tīklu aktīvisti pasmējās par aptaujām (+VIDEO)

Sabiedriskā doma Latvijā nereti liek vilties politiķiem, kuri uzticas sociologiem.


Sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS vadītājs Arnis Kaktiņš savā Twitter kontā ierakstījis: "Jūlijā 41% pauda viedokli, ka viņus vairāk vai mazāk apmierina tas, kā darbojas demokrātija Latvijā. Tas ir mazliet vairāk kā pirms gada, kad tā atbildēja 36%. Savukārt 47% jūlijā bija neapmierināti".

Sociālā tīkla lietotāji, kuri seko līdzi Kaktiņa kunga aktivitātēm, izteicās diezgan skeptiski.

Agris: "Mēs brīnamies, kur tādi latvieši, kuriem nav ne mazākās pašcieņas un kuri pat nav lasijuši Latvijas Satversmi, bet ieņem augstus un ietekmīgus amatus!!! Kauns tovarišč Kaktiņ!!!"

Dauris: "Nopietni?!!! Tāda aptauja ir vienkāršs apsmiekls".

Guntis: "Divvalodības aptaujās nepiedalos".

K: "Sanāk, ka aptaujāti tiek tikai tie, kas sniedz, par sevi ļooti sīkas ziņas. Gandrīz vai tad tur var dabūt ziņas, par ko viņi ir balsojuši... tik jāuzlauž..."

Edžus Korsaks: "Pieteicos kā LR (Libērijas) pilsonis. Tas der?"

"Kvalitatīvai pētījumu veikšanai SKDS rīcībā ir mūsdienu pētījumu prasībām atbilstošs intervētāju tīkls, - raksta centra vietne, -Pētījumu centrs SKDS piedāvā veikt pētījumus arī ārpus Latvijas. Ir sadarbības pieredze pētījumu veikšanā Lietuvā, Igaunijā, Ukrainā, Moldovā, Krievijas Federācijā".

Dažās upēs strauji cēlies ūdens līmenis

Pēc spēcīgajām pērkona lietusgāzēm dažās mazākās upēs Latvijas austrumu daļā ievērojami kāpis ūdens līmenis, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Laucesā pie Lenderņas, Augšdaugavas novadā, ūdens līmenis kopš trešdienas pēcp...

Ostapenko trīs setu cīņā iekļūst ASV atklātā tenisa čempionāta trešajā kārtā
Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko trešdien Ņujorkā uzvarēja ASV atklātā čempionāta otrās kārtas spēlē un sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīrā iekļuva 32 spēcīgāko dalībnieču vidū. 
Pēcpusdienā un vakarā gaidāmas lietusgāzes, vietām - pērkona negaiss

Augusta pēdējā dienā vairāk nokrišņu Latvijas lielākajā daļā būs pēcpusdienā un vakarā, kad daudzviet gaidāmas lietusgāzes un vietām dārdēs pērkons, prognozē sinoptiķi.

Negaisa laikā dažviet iespējams ļoti stiprs lietus, krusa un spēcīgs vējš. Lielākais...



Komentāri