lv
x49vJtFasVDX6UNEuwSbimvEeAQZ4OR7SWFHoZCY
2257254

Dāvis Bertāns komentējis zaudējumu Kanādai

Dāvis Bertāns komentējis zaudējumu Kanādai

Latvijas vīriešu basketbola otrdien Pasaules kausa finālturnīra mačā atvadījās no izredzēm atspēlēties brīdī, kad pretinieki tika pie brīviem metieniem, teica valstsvienības uzbrucējs Dāvis Bertāns.

Jau ziņots, ka Latvijas vīriešu basketbola izlase otrdien Džakartā Pasaules kausa finālturnīra trešajā spēlē, kas bija par pirmo vietu H grupā, zaudēja Kanādai ar 75:101 un neieguva priekšrocības cīņā par vietu ceturtdaļfinālā.

"Labi iesākām, taču bija lietas, ko nevaru komentēt, kas viņiem palīdzēja salauzt spēli. Kad viņi pārņēma vadību, bija grūti atgriezties priekšā," atzina Bertāns.

"Viņi savāca atlēkušās bumbas uzbrukumā, tika pie brīvajiem tālmetieniem, vēlāk arī pie brīviem metieniem no groza apakšas," galvenos atslēgas momentus nosauca Bertāns.

Piektdien Latvijas basketbolisti tiksies ar Spāniju, bet svētdien - ar Brazīliju vai Kotdivuāru.

Kā izskatās Latvijas situācija Pasaules kausa otrajā posmā?

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien un svētdien Džakartā cīņā par 1.-16.vietu ar divām labākajām G grupas komandām aizvadīs Pasaules kausa finālturnīra L grupas spēles.

Jau ziņots, ka H grupas spēlēs Latvija Džakartā ar 109:70 pārspēja Libānu ...

Lietuvas basketbolisti uzveic arī Melnkalni un pirmo posmu noslēdz perfekti

Lietuvas vīriešu basketbola izlase otrdien Pasaules kausa finālturnīrā tika pie savas trešās uzvaras trīs spēlēs un uzvarēja D grupā.

Lietuva cīņā par pirmo vietu grupā ar 91:71 (26:27, 22:13, 18:10, 25:21) apspēlēja Melnkalni.

Lietuviešiem 19 punktus, ...

Daugavpilī policija konfiscējusi teju 13 tūkstošus tabakas izstrādājumu

Pagājušajā nedēļā Valsts policijas amatpersonas konfiscēja 12 900 tabakas izstrādājumu bez Latvijas Republikas akcīzes markām, ziņo Valsts policija.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes likumsargi, veicot dažādus preventīvus un operatīvus pasākum...



Komentāri