lv
ZEf5qYhuGGoZgBcOLpjI5A1TCkh8z7ZlS91IS3YJ
2256078

Vācijas basketbolisti izcīna jau trešo uzvaru Pasaules kausa finālturnīrā

Vācijas basketbolisti izcīna jau trešo uzvaru Pasaules kausa finālturnīrā

Vācijas vīriešu basketbola izlases otrdien Pasaules kausa finālturnīrā tika pie trešās uzvaras trīs spēlēs un uzvarēja E apakšgrupā.

Noslēdzošajā apakšgrupas spēlē vācieši ar 101:75 (19:22, 28:17, 29:16, 25:20) pieveica Somiju, kurai tas bija trešais zaudējums trīs mačos.

Uzvarētāju rindās pa 15 punktiem guva Aizeks Bonga un Deniss Šrēders, bet somu sastāvā rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Olivers Nkamhoua, kamēr Lauri Markanens atzīmējās ar 12 punktiem.

Jau ziņots, ka apakšgrupas pirmajos mačos Vācija ar 81:63 pieveica Japānas izlasi un ar 85:82 uzvarēja arī Austrālijas valstsvienību. Tikmēr somi ar 72:98 piekāpās austrāliešiem un ar 88:98 zaudēja Japānai.

Vācijas izlase ar trim panākumiem garantējusi vietu cīņā par 1.-16.vietu, bet somi spēlēs par 17.-32.pozīciju. Otra grupas komanda, kas iekļūs cīņā par 1.-16.vienu noskaidrosies Austrālijas un Japānas izlašu duelī. Spēles sākums paredzēts plkst.14.10 pēc Latvijas laika.

Finālturnīra 32 komandas ir sadalītas astoņās apakšgrupās. Katras grupas pirmo divu vietu ieguvējas turpinās cīņu par 1.-16.vietu, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas cīnīsies par 17.-32.vietu.

A, B, C un D apakšgrupas komandas cīnīsies Filipīnās, E un F apakšgrupas izlases spēlēs Okinavā, Japānā, bet G un H apakšgrupu notiks Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Labāko astoņniekā iekļuvušās izlases par medaļām spēkosies "SM Mall of Asia" arēnā Manilas ostas rajonā.

Rīgā izstrādās priekšlikumus dronu mobilitātei

Eiropas Savienības (ES) līdzfinansēta projekta gaitā Rīgā izstrādās gaisa mobilitātes vadlīnijas un regulējumu sīkpaku piegādei ar droniem, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļā.

"Interesi par dronu pārvadājumiem Rīgā jau ir iz...

Dombrovskis: Putins spēja atmodināt Krievijas masās snaudušo impērijas ideju

Krievijas prezidenta Vladimira Putina kleptokrātiskais režīms, iedarbinot masīvu propagandas mašīnu 20 gadu garumā, spēja atmodināt lielās Krievijas iedzīvotāju masās snaudušo impērijas ideju, uzsvēra Eiropas Komisijas (EK) priekšsēdētājas izpildvietni...

Šimonīte komentē iespējamo kontrolpunktu slēgšanu uz robežas ar Baltkrieviju

Tuvākajā laikā nav gaidāmi Lietuvas valdības lēmumi par kontrolpunktu slēgšanu uz robežas ar Baltkrieviju, taču šādi plāni joprojām pastāv, jo draudi nemazinās, otrdien paziņoja Lietuvas premjerministre Ingrīda Šimonīte.

"Tuvākajā laikā noteikti nebūs l...



Komentāri