lv
oDp4kiTjAWvshN9piF2wpNAtvfSYTYpaWEDDrq34
2255299

Ostapenko pārvar ASV atklātā čempionāta pirmo kārtu

Ostapenko pārvar ASV atklātā čempionāta pirmo kārtu

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko pirmdien ar uzvaru uzskāta ASV atklāto čempionātu, pirmās kārtas mačā trīs setos pieveicot itālieti Jasmīni Paolīni (WTA 35.).

Ostapenko, kura Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) pasaules rangā ieņem 21.pozīciju, bet turnīrā izsēta ar 20.numuru, bija pārāka ar 6-2, 4-6, 6-1.

Latvijas tenisiste izmantoja sešas no desmit breikbumbām, kamēr Paolīni trīs no astoņām, bija pārāka eisos (6 pret 0), tomēr pieļāva vairāk dubultkļūdas (11 pret 1), nepiespiestās kļūdas (41 pret 11) un neprecīzāk izpildīja pirmo servi (45% pret 59%). Latvijas tenisistei toties bija nospiedošs pārsvars tīri uzvarētajās izspēlēs (54 pret 8). Kopumā Ostapenko uzvarēja 92 izspēlēs, bet Paolīni - 76.

Par iekļūšanu otrajā kārtā pienākas 70 punkti WTA rangā un 123 000 ASV dolāru (113 800 eiro) prēmija.

Sākotnēji mačs bija paredzēts 13.kortā kā dienas ceturtā spēle, un spēlei bija jāsākas ap plkst.23.30 pēc Latvijas laika, tomēr iepriekšējie mači ieilga un duelis tika pārcelts uz 12.kortu.

Otrajā kārtā Latvijas pirmās raketes pretiniece būs neitrālā tenisiste Eļina Avanesjana (WTA 66.), kura pirmajā kārtā ar 6-2, 1-6, 6-4 pieveica francūzieti Alizē Kornē (WTA 79.).

Jau ziņots, ka ceturtdien kvalifikācijas otro kārtu neizdevās pārvarēt Latvijas otrajai raketei Darjai Semeņistajai.

Sezonas ceturtais "Grand Slam" turnīrs sāksies pirmdien.

Rektors: RSU budžeta vietu skaits medicīnā jāpalielina vismaz divas reizes

Budžeta vietu skaits Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) studiju programmā "Medicīna" no pašreizējām 200 būtu jāpalielina vismaz līdz 400, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" sacīja augstskolas rektors Aigars Pētersons.

Šogad RSU medicīnas programmā ...

Aptauja: 74% jaunu cilvēku Latvijā vēl nedomā par savu labklājību vecumdienās

Lai gan finanšu eksperti iesaka uzkrājumu pensijai sākt veidot jau agrā jaunībā, jauni cilvēki Latvijā par finansiālo labklājību vecumdienās aizdomājas salīdzinoši reti - 74% iedzīvotāju vecumā no 18 līdz 29 gadiem nav domājuši par to, cik liela pensij...

Evika Siliņa liegs Latvijas vecākiem šķirt laulību bez starpnieka (+VIDEO)

No budžeta mediācijai tiks atvēlēti vairāk nekā 236 tūkstoši eiro.

Evikas Siliņas ("Jaunā Vienotība") pārstāvētā Labklājības ministrija šodien iesniedz valdībā priekšlikumus sēdei, lai uzliktu par pienākumu laulības šķiršanas procesa dalībniekiem iziet ...



Komentāri