lv
f5vd3ar7LQMiMMV9nxMftwdSGStoWRzgfSNvw6qJ
2251838

Milzīgs trieciens Latvijas izlasei! Dairim Bertānam Pasaules kauss ir beidzies

Milzīgs trieciens Latvijas izlasei! Dairim Bertānam Pasaules kauss ir beidzies

Latvijas vīriešu basketbola izlases kapteinim Dairim Bertānam savainojuma dēļ Pasaules kausa finālturnīrs ir beidzies, pirmdien paziņoja Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Pēc veiktajām pārbaudēm ir apstiprinājies, ka Bertānam ir kreisā augšstilba divgalvainā muskuļa daļējs plīsums. Prognozējamais atlabšanas laiks ir apmēram piecas nedēļas.

Bertāns savainojumā iedzīvojās finālturnīra otrā mača pirmajā puslaikā, kurā nepilnās sešās minūtēs guva astoņus punktus. Latvija ar rezultātu 88:86 uzvarēja Franciju un nodrošināja vietu labāko sešpadsmitniekā, kā arī vismaz spēlēšanu Parīzes olimpisko spēļu kvalifikācijā, ja neizdosies izcīnīt ceļazīmi jau finālturnīrā.

Finālturnīra pirmajā spēlē, kurā Latvija ar rezultātu 109:70 uzvarēja Libānu, Bertāns bija rezultatīvākais ar 20 punktiem, realizējot sešus no septiņiem tālmetieniem.

H apakšgrupas trešajā spēlē Latvija otrdien cīnīsies ar Kanādu par pirmo vietu grupā un labāku bilanci otrajā posmā, kur piektdien un svētdien nāks pretī divas labākās komandas no G apakšgrupas. G apakšgrupā uz pirmajām divām vietām pretendē Spānija, Brazīlija un Kotdivuāra.

Mūzika no cita plaukta. Par grupu «Juuk» un tās plāniem stāsta mūziķi Šubrovskis un Jansons
"Ir sajūta, ka mēs esam ielikti kaut kādā plauktā. Piemēram, dziesmas "Dzejnieks" gadījumā es nevaru atrast nevienu iemeslu, kāpēc tā nevarētu skanēt arī "Radio Skonto" vai citur – bet viņu tur nespēlē," saka mūziķis Edgars Šubrovskis, kurš ar Oskaru J...
Grupas «Astro’n’out» soliste: Sāku spēlēt, jo gribēju būt televizorā un dabūt draugus
Pavisam drīz Latvijas rakstnieku saimei ar savu pirmā grāmatu "Piezīmes uz šaubu malām" pievienosies dziedātāja, grupas "Astro’n’out" soliste, dziesmu autore Māra Upmane-Holšteine.
Jaunajā mācību gadā Daugavpilī vecāki par sportu maksās divreiz vairāk (+VIDEO)

Jaunā līdzmaksājumu sadales sistēma ļaus individuāli noteikt katra sporta veida aktuālākas vajadzības, pauž pilsētas Dome.

Sākot ar 1. septembri mainīsies vecāku līdzmaksājuma apmērs Daugavpils valstspilsētas pašvaldības izglītības iestādēs, kuras īsten...



Komentāri