lv
p8r4QMOkJh3m4BoLVOoHeX12ObFgdKKCzaiERFCk
2237130

Dramatiski! Čamanei un Bērziņai līdz PČ finālam pietrūkst 8 sekundes simtdaļu

Dramatiski! Čamanei un Bērziņai līdz PČ finālam pietrūkst 8 sekundes simtdaļu

Latvijas smaiļošanas divnieks Melānija Čamane/Krista Bērziņa piektdien Vācijā tikai nedaudz atpalika no pasaules čempionāta kanoe un smaiļošanas sprintā neolimpiskās 200 metru distances fināla sasniegšanas.

Sacensību pārliecinoši jaunākais duets Čamane/Bērziņa pusfinālā finišēja 39,489 sekundes un bija ceturtās, no pirmā trijnieka, kas iekļuva finālā, atpaliekot nieka astoņas sekundes simtdaļas.

Šajā klasē startēja 16 laivas.

Šovasar Čamane/Bērziņa izcīnīja zelta medaļu pasaules junioru čempionātā 500 metru distancē un sudrabu tikpat garā distancē Eiropas junioru meistarsacīkstēs.

Dīsburgā notiekošajās meistarsacīkstēs no Latvijas sportistiem finālu šobrīd garantējis ir smaiļotājs Roberts Akmens, kurš sestdien startēs 200 metru izšķirošajā braucienā.

Tāpat tas izdevies smaiļotājai Katrīnai Smilteniecei, kura svētdien sacentīsies 5000 metru smaiļošanā, kur sacensības tiek aizvadītas bez priekšsacīkstēm un pusfināliem.

Miris ilggadējais Latvijas Būvinženieru savienības valdes priekšsēdētājs Straume

Miris ilggadējais Latvijas Būvinženieru savienības (LBS) valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Straume.

Tā liecina informācija LBS mājaslapā.

Straume bija sertificēts būvinženieris, maģistrs, LBS biedrs kopš biedrības atjaunošanas 1989.gadā, LBS valdes priekšsē...

Arī Satversmes aizsardzības birojs paudis vērtējumu par Prigožina nāvi

Algotņu grupējuma "Vagner" dibinātāja Jevgeņija Prigožina nāve īstermiņā neatstās būtisku ietekmi uz Krievijas iekšpolitikas un režīma stabilitāti, šādu vērtējumu pauda Satversmes aizsardzības birojs (SAB).

Prigožina dumpi izraisījušie apstākļi, proti, ...

Ja iezīmētos Progresīvo līdzdalības iespēja, AS par to būtu jālemj atsevišķi

Ja topošajā koalīcijā iezīmētos "Progresīvo" līdzdalības iespēja, tad "Apvienotā saraksta" (AS) Saeimas frakcijai par to būtu vēl atsevišķi jālemj.

Vaicāts par AS gatavību strādāt valdībā kopā ar "Progresīvajiem", ja iezīmētos viņu dalība koalīcijā, AS ...



Komentāri