lv
Qq1kjhcMWJZXYwx16xcQ8wtBePygG2fDZrIdY4AC
2235695

Viens no Libānas izlases līderiem atklāj, viņaprāt, Latvijas bīstamāko spēlētāju

Viens no Libānas izlases līderiem atklāj, viņaprāt, Latvijas bīstamāko spēlētāju

Libānas vīriešu basketbola izlasei Pasaules kausa finālturnīra mačā pret Latviju jāspēlē vienoti, sarunā ar žurnālistiem norādīja Libānas valstsvienības spēlētājs Omari Spelmens.

Latvijas vīriešu basketbola izlase piektdien Džakartā piedzīvos debiju Pasaules kausa finālturnīrā un pirmajā spēlē, kas sāksies plkst.12.15 pēc Latvijas laika, tiksies ar Libānas valstsvienību.

"Būs sarežģīts mačs, mums ir jāspēlē ļoti vienoti. Mums jābūt spēlē visas 40 minūtes, citādāk nekas nesanāks. Veidojām savu spēles plānu gan vakar, gan šodien, pievēršamies šai spēlei ļoti nopietni un esam gatavi sacensties," teica Spelmens.

"Mēs esam sīksta komanda. Mums ir spēlētāji, kuri var segt pa visu laukumu. Mans darbs izlasē ir vienkāršs - tikt pie metienu iespējām, tās realizēt un savākt atlēkušās bumbas. Gribu būt labs papildinājums jau tam, par ko šī komanda ir izveidojusies," turpināja basketbolists.

Spelmens arī izcēla to, ka starp Latvijas basketbolistiem uz trīspunktu līnijas bīstams ir Dāvis Bertāns. "Viņš ir lielisks metienu realizētājs. Vienmēr vajag būt uzmanīgiem ar viņu un zināt, kur viņš ir laukumā, " viņš piebilda.

Spelmens ir naturalizēts spēlētājs un atklāja, ka no viņa puses šis process nebijis sarežģīts. Viņš sazvanījies ar galveno treneri un pēc sarunas, kas ilgusi apmēram 15 minūtes, gandrīz viss jau bijis nokārtots un atlikušas tikai formalitātes.

"Esmu gatavs spēlēt un fiziski jūtos labi. Iespējams, ka daudzi mani novērtē pārāk zemu mana izskata dēļ, taču zinu kā spēlēt basketbolu un man padodas tas, ko laukumā daru," skaidroja spēlētājs.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

Vāc parakstus, lai Krievijas pilsoņiem nepagarinātu iespēju kārtot valodu

Sabiedrības iniciatīvu portālā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par atteikšanos no plānotajiem Imigrācijas likuma grozījumiem, kas paredzētu Latvijā dzīvojošajiem Krievijas pilsoņiem vēlākais divu gadu laikā nokārtot latviešu valodas pārbaudi, lai...

4 Latvijas pilsoņi aizturēti par darbībām Krievijas specdienesta uzdevumā

Valsts drošības dienests (VDD) ir aizturējis četrus Latvijas pilsoņus aizdomās par Krievijas Federālā drošības dienesta (FSB) uzdevumā veiktām darbībām, kas vērstas pret Latvijas valsts un iedzīvotāju drošību, informēja VDD.

Kriminālprocess sākts 1.augu...

Год назад снесен памятник в Пардаугаве, проблемы в обществе - остались
Ровно год назад - 25 августа 2022 года - был демонтирован памятник советским воинам в Пардаугаве. Монумент пал ровно через полгода после начала военного вторжения России в Украину. В подкасте "Стакан наполовину" с Данутой Дембовской - дискусс...


Komentāri