lv
mBPLW6IoBZMKhvG5zoyO9VHw9lkgv5LnBnV4CdWU
2232256

Francijas basketbola izlases treneris izteicis savas domas par Latviju

Francijas basketbola izlases treneris izteicis savas domas par Latviju

Latvijas vīriešu basketbola izlase Pasaules kausa finālturnīrā ir bīstama komanda arī bez tās spožākās zvaigznes Kristapa Porziņģa, ceturtdien preses konferencē uzsvēra latviešu otrās pretinieces Francijas galvenais treneris Vensāns Kolē.

Piektdien Pasaules kausa finālturnīra pirmajā spēlē Francija tiksies ar Kanādu, bet Latvija ar Libānu. Svētdien otrajā mačā savā starpā spēkosies francūži un latvieši.

"Pagaidām koncentrējamies tikai pirmajam mačam. Neskatoties uz to, ka Kristaps Porziņģis nespēlēs, Latvija tik un tā ir bīstama komanda, kas var realizēt daudz metienus. Līdzīgi notika arī vienā no iepriekšējām tikšanās reizēm, kad latvieši iemeta daudz svarīgus metienus," teica Kolē.

Francijas izlases kapteinis Nikolā Batums uzsvēra, ka Latvija Pasaules kausa finālturnīram spējusi kvalificēties arī bez valsts labākajiem basketbolistiem ierindā.

"Latvija šeit ir pelnījusi būt, jo izcīnīja vietu finālturnīrā. Tā ir laba komanda, tāpēc mums vajadzēs būt uzmanīgiem, ja gribam sasniegt savu mērķi - uzvarēt mačus," uzsvēra Batums.

Pasaules kausa finālturnīrs no 25.augusta līdz 10.septembrim notiks Indonēzijā, Japānā un Filipīnās.

Stāvi stipri, stāvi droši. Iznāk klajā grāmata par Vēstures un kuģniecības muzeja karogu kolekciju
Izdevniecība "Latvijas Mediji" laidusi klajā Anitas Gailišas grāmatu ""Stāvi stipri, strādā droši". Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja karogu kolekcija", pavēstīja izdevniecībā.
'Jācer, ka tā būs diena, kad Dāvis Bertāns trāpīs' – kā Latvijai 'aizķerties' Pasaules kausā
Lai “aizķertos” basketbola Pasaules kausa labāko komandu sešpadsmitniekā Latvijai jau pašā turnīra sākumā jāzvar vismaz viena no divām medaļu pretendentēm Kanāda vai Francija. Kā to izdarīt? “Mums jācer, ka tā būs tā diena, kad Dāvis Bertāns trāpīs,” p...
Latvijas austrumos un Rīgā gaidāmas stipras lietusgāzes
Latvijas austrumu un centrālajā daļā tuvāko 1–3 stundu laikā gaidāmas stipras lietusgāzes, kā arī lokāli pērkona negaisi, brīdina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.


Komentāri