lv
JTI3sPCog5IX2PFreClHeB0oKKYyvch2RjRLPxGU
2231526

Reaģējot uz aizlūgumu par Kirilu, LTV pārtrauc pārraidīt pareizticīgo dievkalpojumus

Reaģējot uz aizlūgumu par Kirilu, LTV pārtrauc pārraidīt pareizticīgo dievkalpojumus
Latvijas Televīzija (LTV), ierakstot pareizticīgo dievkalpojumu Rīgas Svētās Trijādības Sergija sieviešu klostera filiālē Valgundes pagastā, konstatējusi, ka tajā tiek aizlūgts par Krievijas pareizticīgās baznīcas patriarhu Kirilu, tādēļ LTV Redakcionālā padome atcēlusi konkrētā dievkalpojuma pārraidīšanu un lēmusi šobrīd pārtraukt jaunu pareizticīgo dievkalpojumu ierakstīšanu un demonstrēšanu, portāls "Delfi" uzzināja LTV.
Diennaktī novērsti 102 cilvēku mēģinājumi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu

Trešdien Valsts robežsardze novērsusi 102 cilvēku mēģinājumus nelikumīgi šķērsot Latvijas-Baltkrievijas robežu, bet humānu apsvērumu dēļ valsts robežas šķērsošana nav liegta septiņiem cilvēkiem, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Šāds robežpārk...

Siliņa rīt sāks valdības veidošanas sarunas ar ZZS, AS, NA un Progresīvajiem

Valsts prezidenta Edgara Rinkēviča Ministru prezidenta amatam nominētā Evika Siliņa (JV) piektdien, 25.augustā, sāks jaunās valdības veidošanas sarunas ar Zaļo un zemnieku savienību (ZZS), "Apvienoto sarakstu" (AS), Nacionālo apvienību (NA) un "Progres...

Pasažieru vilciens no piektdienas pievienos papildvagonu diviem vilcienu reisiem

Atsaucoties uz Daugavpils pašvaldības un iedzīvotāju aicinājumiem, AS "Pasažieru vilciens" no piektdienas pievienos papildvagonu diviem vilcienu reisiem, liecina "Pasažieru vilciens" mājaslapā publicētā informācija.

Turpmāk paredzēts nodrošināt vairāk v...



Komentāri