lv
qgQCv0bocBwiH6AWE7ZF9CI1xlso7v0C8eyniBAS
2230306

Nedēļas karikatūra: Militāristi norāda uz Latvijas dzelzceļa infrastruktūras trūkumiem

Nedēļas karikatūra: Militāristi norāda uz Latvijas dzelzceļa infrastruktūras trūkumiem
Latvijas dzelzceļa infrastruktūrā no aizsardzības nozares skatupunkta ir redzami būtiski trūkumi – nesavienojamība ar Rietumeiropu būtiski palēnina militāro mobilitāti Baltijas reģionā, jo ir nepieciešami loģistikas centri, kuros notiek kravu pārkraušana uz cita platuma sliežu vilcieniem, vai arī uz cita veida sauszemes transportlīdzekļiem, norādīts Aizsardzības ministrijas sagatavotajā Latvijas nacionālajā militārās mobilitātes plānā.
Latvijas Radio 3 koncertsezonas atklāšanā muzicēs jaundibinātais kvartets «Mōd»
Ar gluži jauna kameransambļa "Mōd" uzstāšanos 4. septembrī pulksten 18.00 Latvijas Radio 1. studijā Latvijas Radio 3 "Klasika" atklās šī gada koncertsezonu. Ansamblī apvienojušies četri spilgti jaunās paaudzes mūziķi: obojiste un Leipcigas leģendārā "G...
Personām, kuras izvēlas studēt Krievijas augstskolās, uzmanību pievērš VDD

Latvijas Valsts drošības dienesta (VDD) pievērš uzmanību tiem valstspiederīgajiem, kuri patreizējos apstākļos izvēlas studēt agresorvalsts Krievijas augstskolās.

Krievijas vēstniecība Latvijā "Facebook" vēstīja, ka 17.augustā vēstniecībā notika pretende...

Vēstnieks: Prigožina nāve ir vēl viens piemērs, ka Putinam nedrīkst uzticēties

Algotņu grupējuma "Vagner" vadītāja Jevgeņija Prigožina nāve ir vēl viens piemērs tam, ka Krievijas prezidentam Vladimiram Putinam nedrīkst uzticēties nekādos jautājumos, intervijā Latvijas Radio pauda Latvijas vēstnieks Ukrainā Ilgvars Kļava.

Viņš sacī...



Komentāri